Pompe de Apa 

Pompe de apa

Pompa submersibila pentru apă curată

În general, pompele de apă curată sunt potrivite pentru drenarea beciuri, chiuvetelor, rezervoarelor, piscinelor, băilor, fantanilor etc.

Ele nu sunt potrivite pentru bazine exterioare sau alte ape murdare, deoarece acestea vor permite de obicei, doar particulelor mici sa treaca prin ele. Cele ma...

Pompe de apa

Pompa submersibila pentru apă curată

În general, pompele de apă curată sunt potrivite pentru drenarea beciuri, chiuvetelor, rezervoarelor, piscinelor, băilor, fantanilor etc.

Ele nu sunt potrivite pentru bazine exterioare sau alte ape murdare, deoarece acestea vor permite de obicei, doar particulelor mici sa treaca prin ele. Cele mai multe pompe de apa curata vor permite aspirarea la un nivel scăzut (în mod normal in intervalul de 5 - 10 mm), înainte de a fi tăiata alimentarea, dar amintiți-vă ca acest lucru este valabil numai în cazul în care acestea au un comutator plutitor / flotor.

Pompa de apa de suprafata

Alegerea unei pompe de apa de suprafata

In primul rand trebuie sa cunoasteti adancimea de aspiratie.

Pentru a aspira la maxim 8-9 metri puteti alege o pompa centrifugala de suprafata, apoi sa aveti in vedere traseul de alimentare pana la consumatori (pe orizonala si / sau pe verticala). Pentru a pompa apa la 10 m pe verticala aveti nevoie de 1 bar presiune. Daca in fisa tehnica a pompei se mentioneaza faptul ca inaltimea maxima de refulare este 50 metri acest lucru inseamna ca pompa dezvolta o presiune maxima de 5 bari (atentie: debitul de apa la aceasta inaltime maxima va fi zero). Teoretic, in linie dreapta si pe orizontala, pentru fiecare 100 metri de pompare este necesara o presiune de minim 1 bar.

In concluzie:

- pentru ridicarea apei la 10 metri vertical este nevoie de o persiune de minim 1 bar

- pentru pomparea apei pe orizonala la 100 metri este necesara o presiune de 1 bar.

Important ! Intotdeauna alegeti o pompa ceva mai puternica decat ceea ce rezulta din calcule astfel incat aceasta sa nu fie nevoita a functiona in sarcina maxima.

Pompa pentru apa murdara

Aceste pompe sunt potrivite pentru drenarea celor mai multe tipuri de ape, deoarece permit trecerea particulelor mai mari cum ar fi nisip, namol, pietris etc. E de stiut totusi faptul că acestea vor scurge apa în funcție de mărimea particulelor permise, deobicei cu diametru cuprins intre 25 - 50 mm. Alimentarea este taiata automat numai în cazul în care pompele sunt dotate cu comutator plutitor / flotor. In cazul pompelor, termenul "apa murdara" inseamna de cele mai multe ori apa care contine particule mici cum ar fi gresie, nisip, noroi și pietricele.

Recomandarile specialistilor :

Atunci când cumparati o pompă de apă va rugam sa aveti in vedere urmatoarele :

1. Particulele de peste 1mm, în general, trec doar prin pompe de apa murdara.

2. Plutitorul permite pompei să taie alimentarea atunci când apa atinge nivelul minim la care pompa poate funcționa fără supraîncălzire. Pompele de apa curata pot funcționa la un nivel de apa mai scăzut decât pompele de apa murdara, deoarece acestea nu trebuie să ia in calcul particulele care sunt in măsură să treacă prin partea de jos a pompei. Pompele fără flotor sau plutitor nu pot rula în mod automat și trebuie să fie controlate manual.

3. Pompele de apă au diferite debite, asa ca asigurati-va ca ati cumparat o pompă capabilă să transfere apă cu viteza dorita; aceasta este în mod normal calculată ca metrii cubi pe ora.(1 metru cub = 1000 litri)

4. Distanța sau înălțimea la care o pompă este capabila sa miste apa este cunoscută ca înălțimea de ridicare (refulare etc).

La piesesiunelte.ro veti gasi orice tip de pompa apa, potrivita pentru orice proiect la un pret avantajos.

Descopera mai jos selecția noastră de pompe submersibile si de suprafata, pentru ape curate sau murdare.

Spor la treaba !

Vezi descrierea completa

Alege subcategoria dorita

Atomizoare

Atomizor

Atomizorul este cea mai simpla modalitare de a dezinfecta recoltele si plantatiile. Fiind usor de manevrat si intretinut, acesta poate fi folosit cu succes de oricine vrea sa aiba grija de culturile sale pentru prevenirea bolilor recoltelor sau aparitia parazitilor.

Atomizoarele oferite de magazinul eurounelte.ro sunt aparate cu motor care asigura raspandirea eficienta si uniforma a solutiilor destinate protectiei plantelor.

Atomizoarele se utilieaza cu success cel mai adesea in horticultura sau in silvicultura. De asemenea, atomizoarele pe benzina pot fi folosite si pentru dezinfectie, dezinsectie si dezinfectare sau vopsit.

Atomizoarele au o buna capacitate de a pulveriza lichide (fungicide si pesticide) dar si particule solide (pulberi), avand eficienta crescuta datorita nebulizarii (imprastierii) crescute. 

Practic, atomizorul este o unealta destinata stropirii, pulverizarii si dispersarii ingrasamintelor sau substantelormenite sa asigure o recolta sanatoasa si de calitate.

Atomizoarele sunt dotate cu motoare termice si pot fi de trei tipuri:

Alegerea unui atomizor pe benzina : 

Atomizoarele hobby:

 • destinate strict operatiunii de pulverizare a substantelor lichide
 • prevazute cu un rezervor cu o capacitate de 8-10 litri
 • au o putere a motorului de pana la 2 c.p.
 • distanta de pulverizare este de pana la 6 m, cu unghi de 45 grad

Atomizoare semiprofesionale:

 • destinate operatiunilor de pulverizare a substantelor lichide si pulberii de praf
 • prevazute cu un rezervor cu o capacitate de 10-16 litri
 • au o putere a motorului intre 2 si 4 c.p.
 • distanta de pulverizare este de pana la 15 m, cu unghi de 45 grade

Atomizoare profesionale:

 • destinate operatiunilor de pulverizare a substantelor lichide, prafuire si imprastiere a ingrasamintelor
 • prevazute cu o pompa de presiune ce permite dispersia solutiei sub orice unghi
 • au o putere a motorului intre 4.5 si 5 c.p.
 • distanta de pulverizare ajunge pana la 18 m

Piesesiunelte.ro va ofera atomizoare online la preturi foarte avantajoase si transport prin curier rapid oriunde in Romania in maxim 3 zile lucratoare. Cumparati un atomizor pe benzina online si produsul va veni la tine acasa.

La eurounelte.ro veti gasi o gama variata atomizoare pe benzina , potrivite pentru orice sarcina la preturi mici.

Descopera mai jos selecția noastră de atomizoare.

Spor la treaba !Vezi modele

Pompe de Stropit

Pompe stropit manuale ( vermorel manual )

Pompele de stropit sunt utile in tratamentele fitosanitare aplicate in legumicultura, pomicultura, viticultura si gradinarit. Toate pompele de stropit comercializate de noi au in dotare un rezervor din material plastic de cea mai buna calitate, rezistent la actiunea coroziva a substantelor de tratament.

Pompa de stropit electrica cu acumulator ( vermorel cu baterie ) 

Pompa de stropit electrica cu baterie este ideala pentru cei care nu au culturi pe suprafete foarte mari si care doresc inlocuirea atomizorului cu un utilaj mult mai usor si mai silentios. Aceste pompe (vermorele) pot fi folosite la toate tipurile de culturi de sere, livezi cu pomi dructiferi, vie, etc.

La eurounelte.ro veti gasi o gama variata de pompe manuale si electrice de stropit, potrivite pentru orice sarcina.

Descopera mai jos selecția noastră de pompe de stropit manuale si cu acumulator la pret de producator.

Spot la treaba !Vezi modele

Hidrofoare

Hidrofoare

Racordarea la sistemul central de alimentare cu apa rece a unei cladiri presupune livrarea apei cu o anumita presiune, aceasta fiind necesara atat pentru utilizarea curenta, dar in special pentru ca alte aparate electrocasnice, spre exemplu, sa poată funcționa. Un hidrofor este o instalatie ce se utilizeaza pentru a ridica presiunea apei reci la un nivel optim si constant, atunci cand reteaua de distribuție nu asigura acest lucru in parametri prestabiliti. Hidrofoarele asigura asadar presiunea necesara la robinet, astfel ca masina de spalat rufe, masina de spalat vase sau centrala (ca sa ne limitam doar la cele mai des întâlnite) sa poată funcționa optim. Tot datorita lui se evita si oscilatiile ce pot cauza defectiuni ale aparatelor alimentate cu apa.

Hidrofoarele pot fi utilizate si pentru a se pompa apa din fantani, puturi sau rezervoare aflate la adancime. Astfel, ele pot asigura o presiune constanta la robinet, chiar daca acesta nu este legat la reteaua comuna de distributie a apei.

In aceasta categorie am reunit atat hidrofoare cat si acele accesorii pentru hidrofoare pe care fiecare utilizator le alege in funcție de nevoile sale punctuale.

Astfel, puteti alege dintr-o gama variata de hidrofoare complete pentru apa. Acestea sunt prevazute cu pompa autoamorsanta, cu un vas de expansiune de diferite capacitati, racorduri si manometru.

Un vas de expansiune pentru hidrofor este cel care asigura atat o economie la energie electrică, evitand pornirea hidroforului la fiecare deschidere a robinetului de apa, dar este si un tampon pentru oscilațiile de presiune din retea, spre exemplu. Va punem la dispozitie vase de expansiune de 24 de litri, vas de expansiune hidrofor 50l sau mai mari.

Pentru ca tehnologia a evoluat, acum aceste vase de expansiune pot fi inlocuite, in anumite condiții, de un presscontrol. Presscontrolul este un sistem ce ofera protectie si control optim al pompelor de uz casnic, putand detecta in acelasi tip atat debitul cat si presiunea apei, gestionand funcționarea pompei.

Daca doriti sa implementati pentru prima data un astfel de sistem cu hidrofor, va punem la dispozitie pachete cu hidrofor si pompa, special gandite pentru a se obtine cele mai bune rezultate. Un astfel de kit hidrofor pompa submersibila multietajata si presscontrol reprezinta asadar optiunea rapida si sigura pentru orice utilizator.

Hidrofoarele si accesoriile acestora pot  fi utilizate pentru alimentarea cu apa rece potabila a locuintelor, cladirilor de birouri, spatiilor comerciale sau de productie, dar si pentru irigat in camp sau in gradina. De asemenea, ele pot avea si intrebuintari in sfera industriala.Vezi modele

Pompe submersibile

Pompe apa submersibile

Pompele submersibile pentru apă curată, apa murdara cu tocator si fara

În general, pompele de apă curată sunt potrivite pentru drenarea beciuri, chiuvetelor, rezervoarelor, piscinelor, băilor, fantanilor etc.

Ele nu sunt potrivite pentru bazine exterioare sau alte ape murdare, deoarece acestea vor permite de obicei, doar particulelor mici sa treaca prin ele. Cele mai multe pompe de apa curata vor permite aspirarea la un nivel scăzut (în mod normal in intervalul de 5 - 10 mm), înainte de a fi tăiata alimentarea, dar amintiți-vă ca acest lucru este valabil numai în cazul în care acestea au un comutator plutitor / flotor.
 

Atunci când cumparati o pompă de apă submersibilă sau de suprafață, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele :

1. Particulele de peste 1mm, în general, trec doar prin pompe de apa murdara.

2. Plutitorul permite pompei să taie alimentarea atunci când apa atinge nivelul minim la care pompa poate funcționa fără supraîncălzire. Pompele de apa curata pot funcționa la un nivel de apa mai scăzut decât pompele de apa murdara, deoarece acestea nu trebuie să ia in calcul particulele care sunt in măsură să treacă prin partea de jos a pompei. Pompele fără flotor sau plutitor nu pot rula în mod automat și trebuie să fie controlate manual.

3. Pompele de apă au diferite debite, asa ca asigurati-va ca ati cumparat o pompă capabilă să transfere apă cu viteza dorita; aceasta este în mod normal calculată ca metrii cubi pe ora.(1 metru cub = 1000 litri)

4. Distanța sau înălțimea la care o pompă este capabila sa miste apa este cunoscută ca înălțimea de ridicare (refulare etc).

La eurounelte.ro gasiti o gama variata de pompe submersibile fiabile si atent selectionate, potrivite pentru orice proiect.

Descopera mai jos selecția noastră de pompe apa submersibile la preturi de producator.

Spor la treaba !Vezi modele

Pompe apa murdara

Pompe apa murdara simple si cu tocator

Pompele pentru apa murdara si drenaj

Aceste pompe sunt potrivite pentru drenarea celor mai multe tipuri de ape, deoarece permit trecerea particulelor mai mari cum ar fi nisip, namol, pietris etc. E de stiut totusi faptul că acestea vor scurge apa în funcție de mărimea particulelor permise, deobicei cu diametru cuprins intre 25 - 50 mm. Alimentarea este taiata automat numai în cazul în care pompele sunt dotate cu comutator plutitor / flotor. In cazul pompelor, termenul "apa murdara" inseamna de cele mai multe ori apa care contine particule mici cum ar fi gresie, nisip, noroi și pietricele.

Atunci când cumparati o pompă de apă submersibilă sau de suprafață, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele :

1. Particulele de peste 1mm, în general, trec doar prin pompe de apa murdara.

2. Plutitorul permite pompei să taie alimentarea atunci când apa atinge nivelul minim la care pompa poate funcționa fără supraîncălzire. Pompele de apa curata pot funcționa la un nivel de apa mai scăzut decât pompele de apa murdara, deoarece acestea nu trebuie să ia in calcul particulele care sunt in măsură să treacă prin partea de jos a pompei. Pompele fără flotor sau plutitor nu pot rula în mod automat și trebuie să fie controlate manual.

3. Pompele de apă au diferite debite, asa ca asigurati-va ca ati cumparat o pompă capabilă să transfere apă cu viteza dorita; aceasta este în mod normal calculată ca metrii cubi pe ora.(1 metru cub = 1000 litri)

4. Distanța sau înălțimea la care o pompă este capabila sa miste apa este cunoscută ca înălțimea de ridicare (refulare etc).

La eurounelte.ro gasiti o gama variata de pompe pentru apa murdara, potrivite pentru orice sarcina.

Descopera mai jos selecția noastră de pompe apa murdara la preturi de producator.

Spor la treaba !Vezi modele

Pompe apa suprafata

Pompe apa de suprafata gradina

Alegerea unei pompe de apa de suprafata

In primul rand trebuie sa cunoasteti adancimea de aspiratie.

Pentru a aspira la maxim 8-9 metri puteti alege o pompa centrifugala de suprafata, apoi sa aveti in vedere traseul de alimentare pana la consumatori (pe orizonala si / sau pe verticala). Pentru a pompa apa la 10 m pe verticala aveti nevoie de 1 bar presiune. Daca in fisa tehnica a pompei se mentioneaza faptul ca inaltimea maxima de refulare este 50 metri acest lucru inseamna ca pompa dezvolta o presiune maxima de 5 bari (atentie: debitul de apa la aceasta inaltime maxima va fi zero). Teoretic, in linie dreapta si pe orizontala, pentru fiecare 100 metri de pompare este necesara o presiune de minim 1 bar.

In concluzie:

- pentru ridicarea apei la 10 metri vertical este nevoie de o persiune de minim 1 bar

- pentru pomparea apei pe orizonala la 100 metri este necesara o presiune de 1 bar.

Important ! Intotdeauna alegeti o pompa ceva mai puternica decat ceea ce rezulta din calcule astfel incat aceasta sa nu fie nevoita a functiona in sarcina maxima.

Atunci când cumparati o pompă de apă submersibilă sau de suprafață, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele :

1. Particulele de peste 1mm, în general, trec doar prin pompe de apa murdara.

2. Plutitorul permite pompei să taie alimentarea atunci când apa atinge nivelul minim la care pompa poate funcționa fără supraîncălzire. Pompele de apa curata pot funcționa la un nivel de apa mai scăzut decât pompele de apa murdara, deoarece acestea nu trebuie să ia in calcul particulele care sunt in măsură să treacă prin partea de jos a pompei. Pompele fără flotor sau plutitor nu pot rula în mod automat și trebuie să fie controlate manual.

3. Pompele de apă au diferite debite, asa ca asigurati-va ca ati cumparat o pompă capabilă să transfere apă cu viteza dorita; aceasta este în mod normal calculată ca metrii cubi pe ora.(1 metru cub = 1000 litri)

4. Distanța sau înălțimea la care o pompă este capabila sa miste apa este cunoscută ca înălțimea de ridicare (refulare etc).

La eurounelte.ro gasiti o gama variata de pompe de apa de suprafata,  potrivite pentru orice proiect.

Descopera mai jos selecția noastră de pompe apa de suprafata de gradina la preturi de producator.

Spor la treaba !Vezi modele

Motopompe

Motopompe

Motopompele sunt pompe de apa cu motor pe benzina, de putere mare, cu intrebuintari dintre cele mai variate.

Motopompele prezinta mai multe avantaje fata de o pompa de suprafata, spre exemplu. Un prim aspect este cel al puterii motorului. O motopompa are un motor pe combustibil care asigura o forta de aspiratie si de impingere a apei superioare unei pompe obisnuite. Datorita acestui fapt o motopompa buna poate fi utilizata atat pentru apa curata sau potabila, cat si pentru ape uzate sau murdare, ce pot contine particule de diverse dimensiuni.

Debitul unei astfel de pompe apa pe benzina poate ajunge la peste 60.000 litri pe ora, fiind asadar foarte eficiente.

Puterea unei motopompe este data de tipul de motor, care poate fi in 2 timpi sau in 4 timpi.

Datorita faptului ca motorul este unul pe benzina aceste motopompe pot fi utilizate oriunde si in orice conditii. Intre cele mai frecvente situatii de utilizare a unei motopompe amintim: irigatul culturilor in camp, in gradini sau in solarii, transportarea apei pe distante mici intre doua recipiente (spre exemplu intre doua bazine de pescuit, piscine, etc.), pomparea si scoaterea apei din incinte inundate – beciuri, hale, curti, etc. – sau desecarea unor balti.

Motopompele pot fi utilizate pentru a extrage apa din puturi si fantani, avand adancimea de aspiratie de minim 7-8 metri. Lipsa firelor de curent, a nevoii de a utiliza suporti pentru ancorarea pompei, dar si dimensiunile si forma compacta a acestor pompe de apa cu motor pe benzina determina o buna manevrabilitate si o popularitate sporita in randul fermierilor si  agricultorilor.

In aceasta categorie puteti gasi motopompe pe benzina produse sub branduri renumite, cu traditie in acest domeniu: motopompe Taifu, Ruris, Blade, Micul fermier, motopompe Hecht, motopompe Stern Austria sau motopompe Gospodarul profesionist.

Pe langa aceste pompe de apa aici se regasesc si o serie de accesorii pentru motopompe: furtunuri, cuple sau chiar cap motopompa.

Furtunul. Cand vorbim despre furtunuri pentru motopompe facem referire la acele furtunuri de pompieri, groase si rezistente la presiunile mari cu care vor avea de lucru. Pe langa un astfel de furtun de pompieri va oferim si cuplele necesare racordarii acestora la motopompa dvs.

La eurounelte.ro veti gasi cea mai buna motopompa pentru irigat sau pentru apa murdara la cele mai bune preturi. Alegeti si un furtun pompier potrivit si puteti incepe imediat sa va puneti planurile in practica.

Spor la treaba!Vezi modele

Pompe Recirculare si Circulare

Pompe de circulare si recirculare

Pompele de circulare - recirculare apa calda sunt pompe ce se utilizeaza atat in sistemele de incalzire casnice cat și pentru instalatiile de marime medie. O astfel de pompa de recirculare are rolul de a transporta lichide in mod constant prin instalatie. Altfel spus, orice sistem de incalzire cu apa are nevoie de o astfel de pompa de circulare a apei care sa asigure un circuit continuu al agentului termic in instalatia de incalzit.

Pompele sunt dotate cu un rotor umed si pot fi reglate in asa fel incat consumul sa fie unul economic.Rotorul umed modeleaza presiunea de pe fiecare conducta de apa de interior, si altfel protejeaza motorul si il menține la o funcționare corespunzătoare.

Pompele de circulare se folosesc de regula pentru instalatii de incalzire si apa calda însă exista și alte domenii de utilizare, cum ar fi instalatiile de aer sau cele industriale.

In alegerea unei pompe de recirculare apa calda trebuie sa se tina cont de asigurarea unui grad cat mai mare de eficienta pentru necesitati.

De aceea, atunci cand optati pentru o astfel de pompa de recirculare apa este recomandat sa se urmărească următoarele aspecte:

 •        clasa de eficienta energetica sa fie de tip A, adică sa fie foarte economice
 •        protecția pentru motor sa fie cat mai buna;
 •        producătorul pompei sa fie recunoscut in domeniu;
 •        raportul calitate – preț sa cat mai bun.

Pompele de recirculare a apei pot funcționa la temperaturi ale apei foarte variate, temperatura ce poate porni de la +2 grade Celsius si ajunge chiar la peste +90 de grade Celsius, in functie de model mergand pana la + 110 grade Celsius.

In categoria Pompe de circulare si recirculare a apei veti regasi producatori de top, precum Grundfos, firma cu traditie in domeniul instalatiilor sanitare si a sistemelor de incalzire. Produsele oferite de noi sunt disponibile la preturi fara concurenta, raportul calitate pret al acestora fiind unul excelent.

Livrarea pompelor de circulare - recirculare a apei se face in 24-48 de ore, oriunde in tara.

Piesesiunelte.ro este magazinul online de echipamente si accesorii ce ofera garantia produselor de calitate. Aici vezi gasi cele mai bune pompe la pret avantajos, fie ca sunt folosite pentru propria locuinta sau pentru spatiul de birouri ori spatiul de productie.

Descoperiți mai jos selectia noastră de pompe pentru circularea si recircularea apei calde si alegeti modelul potrivit sistemului de incalzire utilizat si nevoilor dvs. Vezi modele

Furtune apa

    Furtune apa

Apa, acest lichid atat de utilizat in toate domeniile, este o resursa ce trebuie protejata si manevrata corect atat pentru a nu-si pierde calitatea, dar si pentru a nu se irosi. Cel mai simplu mod de a transfera apa dintr-un loc in altul este cu ajutorul pompelor de apa si a unor furtune de apa rezistente si trainice.

Iata de ce am ales sa cream o categorie aparte destinata acestor furtune de apa, pentru ca dvs. sa puteti alege cel mai bun furtun de pompier sau de irigat pentru utilizarea in ferma, gospodaria sau pentru afacerea dvs.

Furtunele de apa pot fi de mai multe feluri, in funcție de materialul din care sunt confectionate si de destinatia lor.

Furtun pompier sau furtun de tip pompieri este primul model de furtun recomandat utilizarii intr-un sistem ce presupune presiuni foarte mari. Acest tip de furtun este, asa cum putem deduce si din denumire, de tipul celor utilizate de pompieri in scopul stingerii incendiilor. Acest lucru presupune o rezistenta mult peste medie a acestuia la presiune dar si la un mediu in care se pot intalni temperaturi ridicate si diversi agenti chimici.

 Acestea sunt confecționate dintr-un material textil cauciucat ce nu prezinta porozitati, fisuri sau incluziuni straine. Totodata, acest furtun de pompieri prezinta o excelenta rezistenta la torsionare.

Furtun panzat de pompier reprezinta un al doilea tip, ce are un strat interior din cauciuc invelit intr-o tesatura textila.

Furtun apa siliconat este un model special, fiind produs cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie. Aceste furtune de apa sunt concepte astfel incat sa reziste la presiuni extreme.

Fiecare tip de furtun pe care il veti regasi in aceasta categorie este realizat si gandit pentru a fi utilizat alături de motopompe sau de pompe de apa de mare presiune. Ele pot fi asadar folosite pentru apa curata sau murdara, pentru irigarea culturilor agricole, pentru desecarea unor balti, pentru transvazarea apei, pentru decolmatari sau denisipari, pentru scoaterea apei murdare din incinte inundate si altele asemenea. In plus, ele pot fi folosite pe termen lung pentru a extrage apa curata, potabila, din puturi sau fantani.

In funcție de nevoile dvs. puteti alege modelul de furtun de apa potrivit, avand totodata posibilitatea de a opta pentru lungimi diferite sau pentru grosimi diferite. Pentru o mai simpla si mai rapida utilizare, va oferim si seturi de cuple ce permit racordarea furtunurilor la motopompe. Vezi modele


per pagina

Toate produsele din categoria Pompe de Apa 

Pagina 1 - 48 of 398 produse