Moara cereale electrica 

Moara macinat cereale electrica

Aceasta categorie cuprinde o paleta foarte larga de echipamentele ( mori si tocatoare, zdrobitori ) de macinat cereale si de prelucrat produse agricole diverse, de la cereale la fan, legume si fructe.

Intr-o gospodarie, dar si intr-o mica ferma, asigurarea nutretului de calitate pentru hrana animalelor este o sarc...

Moara macinat cereale electrica

Aceasta categorie cuprinde o paleta foarte larga de echipamentele ( mori si tocatoare, zdrobitori ) de macinat cereale si de prelucrat produse agricole diverse, de la cereale la fan, legume si fructe.

Intr-o gospodarie, dar si intr-o mica ferma, asigurarea nutretului de calitate pentru hrana animalelor este o sarcina foarte importanta, caci sanatatea, vitalitatea animalelor, precum si calitatea carnii acestora depinde aproape in exclusivitate de ceea ce contine alimentația lor. De aceea fermierii si gospodarii aleg sa isi pregătească propria combinatie de furaje pe care sa o introduca apoi in alimentația pasărilor, porcinelor, ovinelor, vitelor sau cabalinelor.

Iata de ce aici veti gasi toate echipamentele de care aveti nevoie pentru a prelucra cereale alaturi de fructele si legumele destinate animalelor.

Moara electrica de cereale poate fi simpla, indeplinind aceasta singura sarcina, de a macina cereale pentru a le transforma in malai, uruiala sau faina, dar o moara electrica poate sa aiba si funcții suplimentare. Va oferim mori electrice pentru cereale, mori electrice pentru boabe si stiuleti, mori pentru cereale si legume, mori electrice cu razatoare de fructe si legume, etc.

O moara uruiala poate macina toate tipurile de cereale: grau, orz, ovăz, secara, soia, etc., dar si stiuleti de porumb intregi. Se poate obtine faina, fulgi de cereale, tarate, etc.

Pentru o economie de timp si spatiu puteți opta pentru o moara 3 in 1: moara electrica de cereale,  moara macinat stiuleti intregi si batoza de porumb. In acest fel eliminați munca manuala pentru a curata boabele de pe stiulete, dar veti putea si utiliza acesti stiuleti in componenta furajelor.

Un echipament agricol complex este si moara electrica cu razatoare fructe. Aceasta este echipata cu doua tipuri de sisteme de prelucrare: fie un butuc cu ciocanele pentru macinat boabe si cereale, fiu un butuc cu disc razatoare pentru fructe si legume: cartofi, sfecla, dovleac, mere, etc.

 Pentru a combina mai multe tipuri de cereale si vegetale pentru a crea un nutret complex va punem la depoziție mori electrice de cereale cu tocator de resturi vegetale. Acestea permit uruirea in același timp a mai multor tipuri de furaje, obtinandu-se la final un nutret ce contine atat malai sau tarate, cat si tocatura fina de trifoi, lucerna, fan sau radacinoase.

Categoria mori electrice cereale este asadar locul in care veți găsi echipamentul agricol care sa va serveasca pe deplin in munca din gospodarie sau din ferma, la un pret foarte bun si cu garantia calitatii produsului livrat. 

Vezi descrierea completa

per pagina

Toate produsele din categoria Moara cereale electrica 

Pagina 1 - 48 of 142 produse