Oale, cratite, tigai & alte unelte de gatit

Vase gatit

Alegerea setului potrivit de oale şi tigăi pentru gătit poate fi copleşitoare, dacă nu ştii la ce ar trebui să fii atent....

Citeste tot

Oale, cratite, tigai & alte unelte de gatit

Vase gatit

Alegerea setului potrivit de oale şi tigăi pentru gătit poate fi copleşitoare, dacă nu ştii la ce ar trebui să fii atent. La noi vei găsi numeroase modele de vase şi unelte pentru gătit cu care poţi utila bucătăria pentru a prepara cele mai gustoase şi sănătoase mese. Sunt produse de calitate pe care le poţi achiziţiona la preţuri de producător de care te vei bucura mulţi ani!

 

Cum alegi vasele de gătit?

Tipul de oale şi tigăi pe care le foloseşti în bucătărie este condiţionat de stilul de gătit şi, desigur, de cantitatea de mâncare pe care doreşti să o prepari. Alte criterii de care ar trebui să ţii cont când cumperi vase pentru gătit sunt retenţia de căldură şi conductivitatea vasului. Cu cât căldura este distribuită mai uniform, cu atât oala va fi mai eficientă şi mâncarea mai bună!

 

Tipuri de materiale pentru oale de gătit

Alte criterii la care ar trebui să fii atent când cumperi oale şi tigăi este materialul din carea sunt confecţionate. În magazinul nostru vei găsi oale şi tigăi din:

  • Aluminiu - este un foarte bun conductor termic şi nu reţine căldură, motiv pentru care poate face faţă temperaturilor ridicate. În magazinul nostru vei găsi o gamă diversificată de oale şi tigăi din aluminiu acoperit cu ceramică, granit sau interior marmorat. Sunt durabile, rezistente şi recomandate celor care gătesc mult.
  • Din inox cu capac termorezistent - nu reţin căldura şi sunt uşor de curăţat.

 

Oale şi tigăi care nu ard mâncarea

Oalele şi tigăile pe care le comercializăm sunt o alegere bună pentru că nu ard mâncarea. Le poţi găsi în dimensiuni variate, cu sau fără capac termorezistent, din inox sau aluminiu cu interiorul marmorat sau îmbrăcat în granit.

Se recomandă să utilizezi unelte din lemn sau din silicon pentru a evita zgârierea acestor oale şi tigăi.

Sunt vase de gătit care asigură o buna retenţie de căldură şi, datorită grosimii, au şi o bună conductivitate. Menţin mâncarea caldă mai mult timp, sunt antiaderente şi le poţi folosi atât pe aragaz, cât şi în cuptor, în funcţie de necesităţi.

Citeste mai putin

ORDONEAZA DUPA

Ordoneaza dupa

Primesti 20 ron pentru recenziile lasate.

Apreciem transparenta si de aceea te rasplatim atunci cand evaluezi produsele cumparate. Afla detalii.
Sold out Sale
Sold out Sale