Unelte si Scule Electrice 

Alege subcategoria dorita

Masini de gaurit si insurubat

Alegerea unei bormasini / masini gaurit - insurubat / rotopercutor :

Gândiți-vă realist la munca pe care o veti face cu noua dvs. bormasina.

Bormasina clasica cu fir

Veți avea nevoie de o bormasina cu alimentare la priza pentru sarcini mai grele, deoarece bormasinile fără fir nu poate genera suficienta viteză de rotatie pentru a penetra cele mai dificile substanțe. Bormasinile cu fir sunt ideale pentru sarcini de bază, cum ar fi găurile in pereti pentru agatarea de suporturi tv, foto, etc. Ele se bazeaza pe rotație rapidă (în jurul valorii de 3000rpm), astfel încât sunt cele mai bune pentru găuri mici in materiale semi-dure cum ar fi lemn, caramida, metal subtire sau plastic.

Bormasinile fara fir pot fi folosite si pe post de surubelnita.

Bormasinile cu percuție

Bormasinile cu percuție au o viteza de rotatie de aprox. 3.000 de rotații pe minut (rpm), dar pentru mai multă putere actioneaza percutia pe burghiu cu aproximativ 40.000 de lovituri pe minut. Cele mai multe mașini de găurit cu percuție au o treaptă de viteză, insa cele cu două trepte de viteză obțin un control mai bun la înșurubare.

Bormasinile cu percutie pot fi folosite si pe post de surubelnita, majoritatea avand un comutator prin care puteti sa treceti de la modul cu percutie la cel fara percutie.

Bormasina fara fir

Bormasinile fără fir sunt cele mai bune pentru sarcini usoare.

Chiar daca bormasinile fara fir sunt mai comode, in cazul in care doriti sa dati gauri in structuri foarte dure sau foarte des, mai indicata este o bormasini clasica cu fir. Bormasinile fara fir sunt de departe cele mai bune pentru insurubare si pentru gaurirea stucturilor semi-dure cum ar fi pal, caramida, plastic etc.

Cu cat sarcina este mai grea, cu atat bateria se va consuma mai repede. De obicei bormasinile fara fir au o viteza de rotatie mai mica si vibreaza mai tare decat o bormasina cu fir.

Bormasinile fara fir pot fi folosite si pe post de surubelnita.

Ciocanul rotopercutor

Ciocanele rotopercutoare sunt cele mai bune pentru gaurirea susținută in materiale dure, cum ar fi granit , beton sau piatra. Ele actioneaza pneumatic, oferind aproximativ 5.000 de lovituri pe minut aditionale rotației. Acest lucru asigură cea mai mare parte a forței, de aceea viteza de rotatie mare nu este atat de necesara ca la bormasini.

Ciocanul rotopercutor genereaza o energie de percutie mare, iar rotatia poate fi oprita pentru a folosi doar percutia pentru operatiunile de daltuire.

De asemnea, ciocanul rotopercutor poate fi setat doar pe gaurire si va functiona ca o masina clasica de gaurit pentru perforarea lemnului, metalului, plasticului etc.

 

La eurounelte.ro veti gasi orice tip de bormasina sau ciocan rotopercutor, potrivit pentru orice proiect.

Descopera mai jos selecția noastră de bormasini si ciocane rotopercutoare.

Spot la treaba !Vezi modele

Palan Troliu Scripete Macara

Scripete - Macaraua electrica (Troliu - Electropalan ) , este folosita la ridicarea si coborarea incarcaturilor. Electropalanul se opreste automat cand cablul este complet desfasurat.  Poate fi folosit cu o unitate suplimentara de ridicare care dubleaza capacitatea de incarcare a palanului. 

Palanul mecanic sau scripetele manual cu lant este un dispozitiv de ridicare portabil usor de manevrat cu ajutorul unui lant manual. Palanul manual se poate folosi in ateliere de reparatii, ferme, pe santiere de constructii, docuri sau in depozite pentru instalare de echipamente, dar si pentru incarcarea sau descarcarea de marfuri. Scripetele manual este util pentru ridicarea mai ales din locurile unde nu exista o retea electrica disponibila. Vezi modele


per pagina

Toate produsele din categoria Unelte si Scule Electrice 

Pagina 1 - 48 of 792 produse