Tocatoare fructe si legume 

Tocatoare - Zdrobitori fructe si legume

In aceasta categorie puteti gasi o mare diversitate de masini pentru prelucrarea fructelor si legumelor, in stare proaspăta sau uscata, in scop alimentar sau pentru furaje. Gama de produse este foarte variata, noi adresându-ne atat micilor gospodari cat si fermelor mici si mijlocii.

Tocatoarele de fructe ...

Tocatoare - Zdrobitori fructe si legume

In aceasta categorie puteti gasi o mare diversitate de masini pentru prelucrarea fructelor si legumelor, in stare proaspăta sau uscata, in scop alimentar sau pentru furaje. Gama de produse este foarte variata, noi adresându-ne atat micilor gospodari cat si fermelor mici si mijlocii.

Tocatoarele de fructe si legume sunt foarte variate ca forma si mod de utilizare, dar si ca destinatie. Astfel va oferim posibilitatea de a alege cea mai buna masina de tocat legume si fructe, mere pere, prune etc, adecvata nevoilor dvs.

Categoria cuprinde storcătoare manuale de rosii profesionale cu separatoare de seminte. Un astfel de storcator este un produs destinat utilizarii in gospodărie, pentru pregatirea conservelor pentru iarna, fiind de dimensiuni mici si cu o forma compacta, adecvata uzului casnic. Pentru uz gospodaresc sau pentru ferme mici puteti alege intre tocatoare manuale de legume sau tocatoare electrice pentru legume si fructe.

Tocatoarele manuale sunt masini de tocat mai simple, ce pot fi utilizate pentru a marunti diverse tipuri de legume umede sau fructe uscate sau zemoase. Anumite modele de tocatoare manuale permit atasarea unui motor electric, in scopul de a spori eficienta si pentru a micsora timpul necesar procesării materiei prime respective. Sistemul de funcționare este simplu, iar mecanismul este pe baza de role sau de discuri de taiere. La piesesiunelte.ro veti gasi tocatoare de fructe manuale bune pentru tuica. 

Tocatoarele electrice de legume sunt prevazute cu un mic motor electric  ce angrenează mecanismul si permite zdrobirea unei cantități mai mari de produse intr-un timp mai scurt, dar si a unor legume sau fructe cu o duritate mai mare. Acestea înlesnesc mărunțirea de legume si rădăcinoase precum sfecla, morcov, telina, sau fructe variate. La piesesiunelte.ro veti gasi tocatoare si zdrobitoare de fructe electrice bune pentru tuica. 

Modelele de tocator - razatoare fructe si legume electrica sunt ideale pentru tocarea rădăcinoaselor, legumelor si fructelor pentru a fi folosite drept furaje pentru animale. Fructele tocate sau rase pot fi utilizate si drept borhot sau puse la macerat pentru a se obtine ulterior tuica sau palinca. Produsul rezultat in acest caz este de dimensiuni mult mai mici, mai adecvate obținerii de substanța lichida.

Tot pentru prelucrarea produselor agricole umede sunt disponibile si o serie de zdrobitoare de fructe. Acestea toaca si zdrobesc fructele, storcand chiar sucul din materia solida. Aceste zdrobitoare pot fi utilizate atat pentru completarea nutretului, cat si pentru a pregati fructele pentru conservare. 

Taietoarele de fructe electrice sunt asadar masini specializate in prelucrarea diverselor sortimente de fructe, simple sau in combinatie cu legume, pentru a fi utilizate apoi in producerea de sucuri, cidru, dulceturi, etc.

Materia prima poate fi constituita din: mere, pere, gutui, struguri, citrice, fructe de padure, banane, dar si alte fructe al caror sambure a fost scos: prune, caise, piersici, nectarine, etc..

Vezi descrierea completa


Toate produsele din categoria Tocatoare fructe si legume 

Pagina 1 - 47 of 47 produse