Cosul de cumparaturi

    Nu ai produse in cos
    Adauga din produsele vizualizate pana acum.

    Istoricul navigarii

Politica de confidentialitate

Accesul dumneavoastra la acest site se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.

EURO UNELTE TRADING SRL se angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului numai in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia si pentru transmiterea de informatii privind functionarea site-ului si existenta unor oferte, promotii sau intrari noi de produse.

EURO UNELTE TRADING SRL nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti.

EURO UNELTE TRADING SRL va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

EURO UNELTE TRADING SRL utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.

EURO UNELTE TRADING SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Confidentialitatea datelor transmise prin intermediul site-ului eurounelte.ro este asigurata de un certificat SSL cu dubla validare:

  • validare domeniu web
  • validare entitate economica

I.Datele operatorului:

II.Categoriile de date prelucrate:

III.Temeiul prelucrării:

IV.Destinatarii datelor:

V.Angajamentele Euro Unelte Trading SRL:

VI.Drepturile persoanei fizice în legătură cu datele sale:

VII.Politica privind modulele cookies

VIII. Livrarea comenzilor si disponibilitatea produselor

IX.Newsletter