Politica de confidențialitate

Accesul dumneavoastra la acest site se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.

EURO UNELTE TRADING SRL se angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului numai in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia si pentru transmiterea de informatii privind functionarea site-ului si existenta unor oferte, promotii sau intrari noi de produse.

EURO UNELTE TRADING SRL nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti.

EURO UNELTE TRADING SRL va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

EURO UNELTE TRADING SRL utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.

EURO UNELTE TRADING SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Confidentialitatea datelor transmise prin intermediul site-ului eurounelte.ro este asigurata de un certificat SSL cu dubla validare:

- validare domeniu webvalidare
- entitate economica

EURO UNELTE TRADING SRL, cu sediul social în Bucuresti, Sector 2, Strada Aleea Luncsoara.Nr.10, este operator de date cu caracter personal și se supune prevederilor legale în vigoare, la nivel național și european, cu privire la protecția datelor cu caracter personal.

Datele furnizate de către dumneavoastră la crearea contului de utilizator și la momentul plasării unei comenzi pe acest site, sunt folosite execlusiv pentru încheierea contractului cu dumneavoastra și pentru procesarea comenzii.

Datele prelucrate sunt: nume, prenume, adresă de livrare, e-mail și număr de telefon, iar în lipsa furnizării lor, Euro Unelte Trading SRL nu poate vinde și livra produsele comandate de către dumneavoastră.

Temeiul prelucrării și procesării datelor cu caracter personal îl constituie consimțământul și îndeplimirea obligației contractuală asumate de Euro Unelte Trading SRL față de dumneavoastră. În scop de marketing, datele cu caracter personal vor fi prelucrate exclusiv în temeiul consimțământului, iar acesta din urmă poate fi retras în orice moment.

Vă informăm că datele dumneavoastră nu vor fi folosite de către Euro Unelte Trading SRL în vederea creării unui profil, însă modulele cookies sunt folosite pentru furnizarea de servicii de retargeting/remarketing de către împuternicitul nostru iar aceste servicii sunt furnizate în condiții stricte de confidențialitate.

Destinatarii datelor dumneavoastră sunt: Euro Unelte Trading SRL, împuterniciții Euro Unelte Trading SRL (cum ar fi – societățile de curierat rapid cu care avem încheiate acorduri de colaborare și confidențialitate), agenții de preluare a comenzilor, precum și alte companii cu care ne aflăm în relații de parteneriat – exemplu, service-urile autorizate pentru repararea produselor pe carele comandați de pe site-ul nostru.

Ne luăm angajamentul față de dumneavoastră că oricare dintre colaboratorii noștri procesează datele cu respectarea confidențialitatății lor, și cu garanția că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare. În principal, colaboratorii care vor intra cu datele sunt după cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare, service produse ș.a.

Funizorii de servicii de marketing, telemarketing sau alte asemenea servicii intră în contact doar cu adresa dumneavoastră de email sau modulele cookies.

Ne luăm angajamentul față de dumneavoastră să nu vă transferăm datele în afara spațiului Uniunii Europene. Datele dumneavoastră sunt securizate și nu sunt transferate către terțe părți decât pentru procesarea comenzilor – de livrare și/sau retur al produsului (ex. către firma de curierat). Confidentialitatea datelor transmise prin intermediul site-ului eurounelte.ro este asigurata de un certificat SSL cu dubla validare: validare domeniu web; validare entitate economica. EURO UNELTE TRADING SRL utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.

Datele dumneavoastră pot fi însă transferate sau divulgate în cazul în care ni se va solicita expres de organele de urmărire penală, instanțele de judecată sau oricare alte instituții abilitate de lege.

Vă informăm că dumneavoastră, în calitate de persoană fizică vizată aveți dreptul de a solicita operatorului următoarele:

• Accesul la datele dumneavoastră
• Rectificarea datelor dumneavoastră
• Ștergerea datelor dumneavoastră;
• Restricționarea prelucrării;
• Dreptul de a vă opune oricând prelucrării datelor dumneavoastră;
• Dreptul la portabilitatea datelor.
• Dreptul de a retrage consimțământul, fără a fi afectată legalitatea prelucrării până la momentul retragerii acestuia;
• Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Aceste drepturi pot fi exercitate de către dumneavoastră prin formularea unei Notificări/cereri scrise la adresa de email sesizari@eurounelte.ro în atenția Persoanei responsabile cu protecția datelor (DPO) din cadrul Euro Unelte Trading SRL. Persoana responsabilă de protecția datelor va trimite un răspuns către dumneavoastră în termen de 10 zile lucrătoare de la data la care a primit notificare/cererea.

Aveți și dreptul de a depune plângere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania).

Informații generale despre cookies:

Aceasta politică se referă la cookie-urile și paginile web operate de Euro Unelte Trading SRL, punct de lucru str. Bucuresti-Urziceni Nr.17, Complex Natura Center, Hala 5.

Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, care va fi stocat pe computerul, telefonul tip smart, tableta sau alte echipamente ale dumneavoastră de pe care se acceseaza internetul (device). Cookie-ul este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Cookies nu solicită date cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și utilizatorii nu pot fi identificați. Aceste date sunt criptate și face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe device-ul folosit de dumneavoastră pentru navigarea pe internet implicit. Aceste setari pot fi schimbate încat administrarea automată a Cookies să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când Cookies sunt trimise către device. Însă, limitarea folosirii Cookies poate afecta anumite functionalități ale paginii web.

Cookies nu sunt viruși. Nu sunt alcătuite din linii de cod și prin urmare nu pot fi executate și nici nu pot fi auto-rulate.

De ce are nevoie Euro Unelte Trading de cookies?

Euro Unelte Trading SRL folosește aceste module cookie strict pentru a putea prezenta pentru dumneavoastră conținutul site-ului eurounelte.ro și alte site-uri aparținând Euro Unelte Trading SRL, adaptat preferințelor dumneavoastră, dar și pentru serviciile de retargeting/remarketing, furnizate de către împuternicitul nostru RTB House în condiții stricte de confidențialitate și sub supravegherea noastră.

Cookies sunt necesare nouă și site-ului pentru a putea oferi servicii de online shopping cât mai confortabile; fără cookies nu putem reține produsele în coșul de cumpărături, de exemplu.

Nu în ultimul rând, cookies ne ajută pe noi la crearea unor date statistice anonime care ne ajută să îmbunătățim site-ul, conținutul acestuia, structura.

Tipurile de cookies folosite de Euro Unelte Trading SRL pe site-urile sale sunt: per sesiune si fixe

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:

Cookie-uri de performanță a site-uluiCookie-uri de analiză a vizitatorilorCookie-uri de înregistrareCookie-uri pentru publicitateCookie-uri ale furnizorilor de publicitate

http://www.allaboutcookies.org/

https://cookies.apti.ro/

EURO UNELTE TRADING SRL nu promovează SPAM-ul și nu furnizează e-mailuri cu privire la promoțiile viitoare sau în desfășurare decât în urma acordului dumneavoastră expres.

Pentru a vă abona, dezabona sau pentru a vă administra contul de newsletter, puteți sa schimbati optiunile Dvs in contul de pe site sectiunea contul meu/informatii cont

Eurounelte - Magazin Exclusiv Online

Suntem un brand 100% românesc, lansat în 2015, anul în care a luat naștere și magazinul nostru online, creat din dorința de a ajuta micii fermieri și meseriași cu cele mai avantajoase produse din punct de vedere calitate-preț.

Filosofia Eurounelte este una cât se poate de simplă: să îți furnizeze produse de o calitate excepțională la un preț cât mai mic și o valoare solidă în ceea ce privește design-ul, materialele și manopera.

Eurounelte - Magazin Exclusiv Online

Suntem un brand 100% românesc, lansat în 2015, anul în care a luat naștere și magazinul nostru online, creat din dorința de a ajuta micii fermieri și meseriași cu cele mai avantajoase produse din punct de vedere calitate-preț.

Filosofia Eurounelte este una cât se poate de simplă: să îți furnizeze produse de o calitate excepțională la un preț cât mai mic și o valoare solidă în ceea ce privește design-ul, materialele și manopera.

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 (Comenzi Online Non-Stop)
Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

<p><strong>Comenzi Telefonice: </strong><a href="tel:0374710810" title="tel:0374710810">0374 710 820</a></p><p><strong>Relatii Clienti: </strong><a href="tel:0374710810" title="tel:0374710810">0374 710 810</a></p>

Comenzi Telefonice: 0374 710 820

Relatii Clienti: 0374 710 810

<p><strong>Punct de Lucru</strong><br/>Ștefăneștii de Jos, Linia de Centură Nr.2G, Hala 1</p>

Punct de Lucru
Ștefăneștii de Jos, Linia de Centură Nr.2G, Hala 1

<p><strong>E-Mail</strong><br/>comenzi@eurounelte.ro</p>

E-Mail
comenzi@eurounelte.ro

SC Euro Unelte Trading SRL, CUI: RO34133834, J40/2068/2015, Capital Social 15.200 Ron