Service în București

Produsele cu motor electric (pompe apa, aparate sudura, motoare electrice, scule electrice) vor fi trimise pentru garantie la sediu nostru din Loc. Stefanestii de Jos, Jud. Ilfov pentru a fi redirectionate catre producator.

GDM Service si Mentenanta Adresa: Bucuresti, Sect. 2, Sos. Fundeni Nr.120B Telefon: 0767.146.188 Web: www.gdmservice.ro

Service în țară

Produsele HECHT, RURIS, O-MAC si Produsele cu motor pe benzina marca Deetoolz, Almaz si Micul Fermier

Adresele acestor puncte de service sunt afisate pe certificatele de garantie oferite de producatori.

Targu-Mures
S.C. ALTISANSERVICETEAM SRL
Adresa: Str. Piata Bolay, nr. 9, ap. 2
Telefon: 0773962622

Focsani
S.C. AVAGOSENSERVICE SRL
Adresa: Str. Marasesti, nr. 76
Telefon: 0761273134

Ramnicu Valcea
S.C. BAGSCAR SRL
Adresa: Str. Virgiliu, Nr. 7
Telefon: 0773962622

Am nevoie de service?

In cazul in care doriti sa trimiteti produsul la Eurounelte pentru a fi redirectionat catre service va rugam sa urmati cu strictete pasii de mai jos :

1. Completeaza formularul de service aici:

Formular de service

Automat veti primi si un email cu pasii pe care ii aveti de urmat.

2. Va rugam sa pregatiti produsul/produsele pentru livrare prin Curier. Orice produs trebuie curatat si golit de benzina si ulei inainte de trimitere. Orice produs trimis trebuie sa fie bine ambalat ( recomandam in cutie de carton ) pentru a putea fi transportat in siguranta la noi. In cazul in care se primesc produse lovite, sparte, zgariate, vor fi refuzate la service. In cazul in care produsul nu este bine ambalat, firma de curierat nu isi asuma raspunderea pentru transport!

3. Contacteaza serviciul clienti la nr. telefon 0374.710.810 si apasa tasta 2 pentru a confirma cererea de ridicare cu un consultant. Dupa confirmarea telefonica cu un consultant te rugam sa astepti 2-3 zile pentru ridicarea produsului de curier. Veti fi notificat prin SMS in ziua ridicarii.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (numar serial), impreuna cu accesoriile aferente si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de acest document, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

1. Repararea

2. Inlocuirea

3. Stornarea produsului defect (credit note) - produsul nu poate fi reparat sau inlocuit - contul clientului va fi creditat (incarcat) cu valoarea initiala din comanda. Comenzile care folosesc partial sau integral sume provenite din operatiuni de creditare vor fi livrate la sediu doar in baza prezentarii unui act de identitate valid. Soldul creat in urma unui Credit Note va fi returnat intr-un cont bancar.

Solutionarea garantiei se face in maximum 15 zile calendaristice.

Termenul de garantie este din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei este suportata de catre EURO UNELTE TRADING SRL, iar expedierea se va face prin intermediul curierului rapid Cargus Curier sau Sameday Curier. Orice alta metoda de trasnporta este suportata de catre expeditor. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (numar serial), impreuna cu accesoriile aferente si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de acest document, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Operatiunile de service efectuate in perioada de garantie vor fi mentionate pe un document separat (nota de intrare/iesire), iar acestea se pastreaza impreuna cu certificatul de garantie existent. Perioada de garantie se prelungeste cu intervalul in care produsele s-au aflat in service.

Produsele iesite din perioada de garantie sau cele care nu se incadreaza in termenii si conditiile generale de acordare a garantiei nu intra sub incidenta celor 15 zile de solutionare, termenul fiind de minim 30 zile de la data intrarii in service.

Produsele neridicate de la unitatea de service in termen de 60 de zile de la finalizarea operatiunilor vor fi declarate abandonate si predate centrelor de colectare.

Nu fac obiectul garantiei produsele care:

1. prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc

2. au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate

3. sunt utilizate in conditii neadecvate - tensiuni de alimentare necorespunzatoare, manipulare incorecta, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice, software parolat etc.

4. sau efectuat setari si instalari incorecte

5. prezinta surse defecte - condensatori sparti

6. prezinta patrundere de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor

7. prezinta interventia mecanica sau plastica asupra produselor

8. au fost conectate sau deconectate in timpul functionarii echipamentelor

9. in timpul instalarii s-au folosit incorect programele sau au fost utilizate alte drivere ori programe decat cele originale precum si instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate

In cazul in care produsul/produsele trimis/trimise in garantie este unul functional si solicitarea nu este justificata, solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse.

Eurounelte - Magazin Exclusiv Online

Suntem un brand 100% românesc, lansat în 2015, anul în care a luat naștere și magazinul nostru online, creat din dorința de a ajuta micii fermieri și meseriași cu cele mai avantajoase produse din punct de vedere calitate-preț.

Filosofia Eurounelte este una cât se poate de simplă: să îți furnizeze produse de o calitate excepțională la un preț cât mai mic și o valoare solidă în ceea ce privește design-ul, materialele și manopera.

Eurounelte - Magazin Exclusiv Online

Suntem un brand 100% românesc, lansat în 2015, anul în care a luat naștere și magazinul nostru online, creat din dorința de a ajuta micii fermieri și meseriași cu cele mai avantajoase produse din punct de vedere calitate-preț.

Filosofia Eurounelte este una cât se poate de simplă: să îți furnizeze produse de o calitate excepțională la un preț cât mai mic și o valoare solidă în ceea ce privește design-ul, materialele și manopera.

Luni - Vineri: 08:00 - 16:00 (Comenzi Online Non-Stop)

Sâmbătă - Duminică: Închis (Comenzi Online Non-Stop)

<p><strong>Comenzi Telefonice: </strong><a href="tel:0374710810" title="tel:0374710810">0374 710 820</a></p><p><strong>Relatii Clienti: </strong><a href="tel:0374710810" title="tel:0374710810">0374 710 810</a></p>

Comenzi Telefonice: 0374 710 820

Relatii Clienti: 0374 710 810

<p><strong>Punct de Lucru</strong><br/>Ștefăneștii de Jos, Linia de Centură Nr.2G, Hala 1</p>

Punct de Lucru
Ștefăneștii de Jos, Linia de Centură Nr.2G, Hala 1

<p><strong>E-Mail</strong><br/>comenzi@eurounelte.ro</p>

E-Mail
comenzi@eurounelte.ro