Masini tocat carne 

    Masini tocat carne

Masinile pentru tocat carne nu lipsesc din nicio bucatarie, ele fiind un ajutor de incredere pentru orice gospodina, atat pentru a pregati carnea ce urmeaza a fi folosita pentru diferte preparate culinare, cat si pentru procesarea de legume si fructe.

In aceasta categorie am reunit mai multe tipuri de masini de tocat carn...

    Masini tocat carne

Masinile pentru tocat carne nu lipsesc din nicio bucatarie, ele fiind un ajutor de incredere pentru orice gospodina, atat pentru a pregati carnea ce urmeaza a fi folosita pentru diferte preparate culinare, cat si pentru procesarea de legume si fructe.

In aceasta categorie am reunit mai multe tipuri de masini de tocat carne, masini de tocat carne manuale si masini de tocat carne electrice din inox si fonta nr. 10, 22, 32 , 42 , , pentru ca fiecare model este mai potrivit pentru anumite sarcini si raspunde in mod diferit nevoilor utilizatorilor casnici.

O masina de tocat carne manuala este de regula de dimensiuni mai mici, dar poate avea si o capacitate mai mare de prelucrare, in funcție de tipul de angrenaj si de capacitatea pâlniei. De la modelele mici acum se poate merge pana la cele mai mari, cu rulment, care permit atasarea unui motor electric daca se doreste acest lucru.

Masinile electrice de tocat carne sunt concepute intr-un mod diferit fata de cele manuale, avand o forma mult mai compacta. Deoarece nu mai necesita efort din partea utilizatorului aceste masini electrice sunt mai practice, putand fi folosite pentru a toca carne, pentru a marunti legume si fructe, inclusiv leguminoase sau radacinaose. Asadar, o masina de tocat carne nr. 10, 22, 32 , 42 , poate fi folosita pentru a toca carne de pui, porc, vita, curcan, pentru a toca morcov sau cartofi, pentru a stoarce si toca rosiile pentru suc sau bulion, ori pentru a pregati prunele sau alte fructe pentru gemuri si dulceturi.

In alegerea unei masini de tocat carne buna trebuie sa tineti cont de scopul pentru care o achiziționați.  Daca masina va fi folosita ocazional pentru a toca o cantitate mica de carne, atunci puteti opta pentru modelele manuale, de mici dimensiuni. Daca insa aparatul va fi folosit pentru a procesa cantități mai mari de carne si legume, atunci sfatul nostru este sa optati pentru o masina manuala de tocat carne mare sau chiar pentru o masina electrica. Acestea din urma permit economisirea de timp pretios, avand o viteza de tocare mare.

Indiferent de modelul ales nr. 10, 22, 32 , 42 , o masina de tocat carne buna trebuie sa aiba mai multe accesorii incluse. Aceste accesorii pot fi cutite de taiere, site cu orificii de dimensiuni diferite, dar si palnii sau accesorii pentru separat semintele in cazul rosiilor. Majoritatea modelelor permite si atasarea unui dispozitiv pentru umplut carnati.

La piesesiunelte.ro gasiti o mare variate de masini de tocat carne electrice si manuale, de calitate superioara, fabricate de producatori de top.

Vezi descrierea completa


Toate produsele din categoria Masini tocat carne 

Pagina 1 - 28 of 28 produse