Masini gaurit insurubat 

Alegerea unei bormasini / masini gaurit / insurubat :

Gândiți-vă realist la munca pe care o veti face cu noua dvs. bormasina.

Bormasina clasica cu fir

Veți avea nevoie de o bormasina cu alimentare la priza pentru sarcini mai grele, deoarece bormasinile fără fir nu poate genera suficienta viteză de rotatie pentru a penetra cele mai dificile subs...

Alegerea unei bormasini / masini gaurit / insurubat :

Gândiți-vă realist la munca pe care o veti face cu noua dvs. bormasina.

Bormasina clasica cu fir

Veți avea nevoie de o bormasina cu alimentare la priza pentru sarcini mai grele, deoarece bormasinile fără fir nu poate genera suficienta viteză de rotatie pentru a penetra cele mai dificile substanțe. Bormasinile cu fir sunt ideale pentru sarcini de bază, cum ar fi găurile in pereti pentru agatarea de suporturi tv, foto, etc. Ele se bazeaza pe rotație rapidă (în jurul valorii de 3000rpm), astfel încât sunt cele mai bune pentru găuri mici in materiale semi-dure cum ar fi lemn, caramida, metal subtire sau plastic.

Bormasinile fara fir pot fi folosite si pe post de surubelnita.

Bormasinile cu percuție

Bormasinile cu percuție au o viteza de rotatie de aprox. 3.000 de rotații pe minut (rpm), dar pentru mai multă putere actioneaza percutia pe burghiu cu aproximativ 40.000 de lovituri pe minut. Cele mai multe mașini de găurit cu percuție au o treaptă de viteză, insa cele cu două trepte de viteză obțin un control mai bun la înșurubare.

Bormasinile cu percutie pot fi folosite si pe post de surubelnita, majoritatea avand un comutator prin care puteti sa treceti de la modul cu percutie la cel fara percutie.

Bormasina fara fir

Bormasinile fără fir sunt cele mai bune pentru sarcini usoare.

Chiar daca bormasinile fara fir sunt mai comode, in cazul in care doriti sa dati gauri in structuri foarte dure sau foarte des, mai indicata este o bormasini clasica cu fir. Bormasinile fara fir sunt de departe cele mai bune pentru insurubare si pentru gaurirea stucturilor semi-dure cum ar fi pal, caramida, plastic etc.

Cu cat sarcina este mai grea, cu atat bateria se va consuma mai repede. De obicei bormasinile fara fir au o viteza de rotatie mai mica si vibreaza mai tare decat o bormasina cu fir.

Bormasinile fara fir pot fi folosite si pe post de surubelnita.

La piesesiunelte.ro veti gasi orice tip de bormasina, potrivita pentru orice proiect.

Descopera mai jos selecția noastră de masini de gaurit si insurubat.

Spot la treaba !

Vezi descrierea completa

per pagina

Toate produsele din categoria Masini gaurit insurubat 

Pagina 1 - 48 of 151 produse