Drujbe benzina 

Drujbe - Motofierastraie pe benzina

Recomandarea specialistilor : Drujbele pe benzina standard (semi-profesionale ieftine si scumpe ) sunt cele mai potrivite pentru utilizatorii obişnuiţi, care nu îşi câştigă existenţa din tăiatul lemnelor. Intervalul de puteri al drujbelor semi-profesionale este între 2 şi 4 cai putere. Au multe din dotările mo...

Drujbe - Motofierastraie pe benzina

Recomandarea specialistilor : Drujbele pe benzina standard (semi-profesionale ieftine si scumpe ) sunt cele mai potrivite pentru utilizatorii obişnuiţi, care nu îşi câştigă existenţa din tăiatul lemnelor. Intervalul de puteri al drujbelor semi-profesionale este între 2 şi 4 cai putere. Au multe din dotările modelelor profesionale şi sunt suficient de puternice pentru majoritatea sarcinilor uzuale dintr-o gospodărie. 

IMPORTANT : Utilizare drujba / motofierastrau pe benzina :

Rodajul unei drujbe nu se face lasand motorul sa mearga la relati. Rodajul corect al unei drujbe pe benzina cu motor in 2 timpi se face in sarcina usoara, taind lemne cu diametre mici (maxim 10-15 cm), pana se consuma primele 3-4 rezervoare.

Pentru a evita o ungere insuficienta a motorului drujbei, trebuiesc respectate doua reguli: 
1. Alimentarea se va face cu benzina proaspata, ( mai noua de 3-4 saptamani).
2. Folositi de ulei de amestec  in proportie 30-35 ml la 1 litru de benzina, pentru a fi siguri ca ungerea motorului este suficienta.

La eurounelte.ro gasiti o gama variata de drujbe pe benzina atent selectrionate, potrivite pentru orice sarcina.

Descopera mai jos selecția noastră de drujbe ieftine si bune la preturi de producator.

Spor la treaba !

Vezi descrierea completa

per pagina

Toate produsele din categoria Drujbe benzina 

Pagina 1 - 48 of 55 produse