Lista de dorinte a gospodarilor în functie de fiecare anotimp

Cum Mos Craciun are deja pregatita lista de cadouri pentru cei care au fost cuminiti, asa ne-am gandit sa facem si noi o lista de dorinte a gospodarilor in functie de fiecare anotimp.

Indiferent de sezon, un gospodar adevarat trebuie sa se pregateasca din timp cu uneltele potrivite.

Tocmai de aceea, acum este cel mai bun moment sa alegi ce cadouri sa-i ceri Mosului sa-ti aduca anul asta.

Poate ai nevoie  de o motocoasa noua, sau poate o drujba mai puternica, indiferent de alegerea ta, noi te ajutam sa alege cele mai inspirate produse, de la cei mai mari producatori din tara si din lume.

Ramai pana la final, odata parcus acest articol, te poti inspira si pregati din timp in cu alegerea corecta a uneltelor de gradina sau gospodarie, in functie de nevoile si dorintele tale.

 

Hai sa incepem!

  

IARNA

Masina de tocat carne electrica Fermax MGB-081

Masina de tocat carne electrica de la Fermax este ideala pentru maruntirea corecta a carnii pentru preparatele de sarbatori: musaca, carnati, sarmale etc.

Avand un motor puternic, aceasta va face fata cu brio in fata unei cantitati mari de carne.

Vezi produsul

 

 

Masina de umplut carnati, 2.5Kg, Alpin Profi, orizontal din inox 

Masina de umplut carnati orizontala Alpin Profi este conceputa pentru pregatirea carnatilor de casa dupa retete proprii, intr-un timp scurt si cu un minimum de efort.

Are un design modern fiind confectionata din inox de cea mai buna calitate care asigura o performanta remarcabila fiind totodata foarte usor de intretinut.

Vezi produsul

 

Drujba Alpin Profi X6200

Drujba de la Alpin Profi X6200 a fost cea mai apreciata de gospodarii romani anul acesta, datorita sistemului usor de pornire si a puterii motorului

Acest model este usor de intretinut, totodata avand si un consum redus.

Vezi produsul

 

Kit Hidrofor electronic cu pompa submersibila 1.1KW + Presostat electronic automat

Aceasta pompa submersibila functioneaza si in regim hidrofor. Adauga la sistemul de instalare al pompei un vas expansiune, presostat, manometru si o supapa de sens sau presscontrol.

 Fiind un produs premium, rata de pompare asigura un debit ridicat si stabil  la inaltimi mari

Vezi produsul

 

PRIMAVARA

Pompa de stropit cu acumulator Pandora 12L cu regulator presiune

Pompa de stropit electrica cu acumulator Pandora 12L este conceputa pentru stropirea pomilor si a gradinii, avand un acumulator cu capacitatea de 12V-8Ah, cu o autonomie de 9 ore la lucru continuu.

Aceasta pompa de stropit este ideala pentru cei care nu detin suprafete extinse si care doresc sa inlocuiasca atomizorul cu o unealta mai practica, mai usoara si mai silentioasa.

Vezi produsul

 

Set Motoburghiu pamant Alpin Profi 4.6CP

Motoburghiul pentru pamant Alpin Profi poate fi utilizat atat in lucrarile agricole cat si in cele de constructii.

Datorita formei sale, a puterii si a materialului din care este fabricat, cu ajutorul acestuia vei putea preleva probe din sol, forma gauri pentru plantarea arborilor si chiar poate realiza acele gauri in care urmeaza sa fie turnati pivoti din beton in cadrul lucrarilor de constructii.

Vezi produsul

 

 

Trimmer electric cu acumulator Fuse Villager VCS 7620 Solo

Foarfeca cu acumulator pentru gard viu au doua tipuri de lame - una pentru taierea ierbii, cealalta pentru taierea gardurilor vii.

Încarcarea dispozitivului este asigurata de o noua baterie speciala bazata pe tehnologia Li-ion, care asigura o durata lunga de viata de pâna la trei ori mai mare în comparatie cu o baterie Ni-Cd cu caracteristici similare.

Vezi produsul

 

Ciocan rotopercutor Liderman LD-RT1950

Ciocanul rotopercutor Liderman LD-RT1950 este un rotopercutor construit din plastic rezistent de inalta calitate, protejand in acelasi timp mecanismele interne de stres mecanic, apa, praf si murdarie.

Datorita manerului frontal suplimentar, instrumentul este in siguranta si confortabil in timpul utilizarii. Insertiile speciale din cauciuc protejeaza impotriva alunecarii.

Vezi produsul

 

VARA

Motocoasa Pandora 5, 5CP, 10.000RPM + 8 Accesorii

Motocoasa PANDORA este ideala pentru combaterea buruienilor si pentru curatarea tufisurilor dense de ierburi inutile

Este un aparat performant, care asigura o buna manevrabilitate, eliminand vegetatia in exces rapid si usor.

Vezi produsul

 

Set Aparat de sudura Stromo 295A + Masca Automata + Manusi Piele

Este unul dintre cele mai ieftine, dar fiabile masini de sudura, concepute pentru sudarea structurilor metalice la domiciliu si locul de munca.

Aceasta masina multifunctionala este destinata sudurii structurilor metalice din metale feroase si neferoase, sudarea se realizeaza cu ajutorul piesei electrod invelit, cu un diametru de pana la 4 mm, atat in curent continuu cat si in curent alternativ.

Vezi produsul

 

Betoniera profesionala Yamato YM225R

Design durabil si robust: Betoniera profesionala YAMATO este proiectata pentru a rezista ani de utilizare in conditii grele si orice tip de lucrare: interior / exterior, curte, gradina, santier.

Motor cu bobinaj 100% cupru masiv: Mixerul YAMATO vine echipat din fabrica cu un motor monofazat puternic si rezistent in orice conditii.

Usor de întretinut: Betoniera necesita foarte putina întretinere avand pornirea întotdeauna instantanee indiferent de temperatura exterioara.

Vezi produsul

 

Slefuitor pereti Yamato SLFY-X900, 900W, cu aspirator si iluminare LED

Masina de slefuit este un instrument versatil si puternic pentru finisarea peretilor in lucrari de constructie si renovare.

Este o solutie mult mai rapida pentru slefuirea rigipsului, tavanelor, peretilor interiori si exteriori etc.

Aceasta masina este proiectata cu o functie de auto-aspirare, care reduce praful pentru a face slefuirea mai eficienta.

Vezi produsul

 

TOAMNA

Moara cereale si stiuleti (2 in 1), Alpin Profi, 3.8KW

Moara electrica (2 in 1) ALPIN 3.5KW are o capacitate de macinare de 250kg/ora, fiind ideala pentru a macina toate tipurile de materii prime: cereale, grâu, porumb, secara, soia, cat si stiuleti de porumb intregi, pentru obtinerea de uruiala pentru hrana animalelor sau a pasarilor.

Cu moara electrica (2 in 1) ALPIN 3.5KW se poate obtine faina normala, faina de cereale integrale, fulgi sau tarate.

Vezi produsul

 

Teasc struguri din lemn esenta tare 32L + Foarfeca recoltat via cadou

Teascul pentru struguri este special conceput pentru preparea vinului dar si a mustului.

Construtia din lemn si metal de calitate superioara, acesta asigura intretinerea usoara si o durata de viata indelungata.

Vezi produsul

 

Zdrobitor fructe si legume electric ECRO-2200

Tocatorul de fructe si legume 500Kg/ora, 2200W ECRO - 2200 este  puternic, usor, sigur si eficient, acesta nu trebuie sa lipseasca din gospodarie ta. Ideal pentru tuica si palinca.

Acesta este echipat cu un puternic motor electric monofazat de 2200W cu bobinaj 100% cupru ce-i asigura o viata indelungata.

Cuva este confectionata din tabla vopsita si tratata impotriva coroziunii.

Vezi produsul

 

Tocator fructe si legume electric tip razatoare, Alpin Profi WBS

Razatoarea este pentru uz casnic si se utilizeaza la maruntirea / razuirea /tocarea merelor, perelor pentru pus la macerat pentru palinca sau tuica sau pentru razuirea furajelor pentru prepararea hranei la animale (vaci, porci, struti, rate, gaste, gaini, etc).

Vezi produsul

 

Concluzii de final

Acestea au fost cele mai apreciate produse de gospodarii romani in acest an. Te invitam sa arunci o privire peste fiecare produs si sa vezi care dintre acestea ti se potriveste. 

Nu uita - Indiferent de anotimp, un gospodar adevarat se pregateste din timp cu uneltele de care are nevoie.