Zdrobitori Struguri 

Zdrobitori struguri manuale si electrice

In aceasta categorie destinată produselor de prelucrare a strugurilor puteti gasi toate articolele si accesoriile necesare obtinerii vinului de calitate. Astfel, sectiunea cuprinde:

-        Zdrobitor struguri manual. Aceste zdrobitoare de struguri sunt modele clasice, simple, cu un principiu de funcționa...

Zdrobitori struguri manuale si electrice

In aceasta categorie destinată produselor de prelucrare a strugurilor puteti gasi toate articolele si accesoriile necesare obtinerii vinului de calitate. Astfel, sectiunea cuprinde:

-        Zdrobitor struguri manual. Aceste zdrobitoare de struguri sunt modele clasice, simple, cu un principiu de funcționare pe cat de binecunoscut pe atat de eficient. Ciorchinii de struguri sunt asezati in cuva speciala aflată deasupra cilindrilor de zdrobire. Acestia preseaza strugurele pentru a sparge pielita boabelor si de a elibera astfel mustul ce este evacuat prin partea de jos in recipientul de sprijin. Cilindrii sunt actionati manual, cu ajutorul unei manivele.

-        Zdrobitor struguri electric. Acest model de zdrobitor cu tambur este actionat de un motor electric de putere mica. Forta acestuia este suficientă pentru a sparge boabele de struguri, avantajul major fiind reprezentat de cantitatea mai mare de struguri prelucrati in aceeasi perioada de timp. Pentru a se produse vin de calitate viteza de stoarcere a strugurilor dupa culegere este esentiala, de aceea pentru cei ce au o suprafata mai mare de vita de vie plantata un astfel de zdrobitor electric pentru struguri este esential.

-        Presa struguri - Teasc. Pentru cei ce doresc sa obtina vin intr-un mod cat mai tradițional si cu o implicare minima a tehnologiei, o astfel de presa este alegerea perfecta. Foarte eficienta, ea se bazeaza pe forta umana pentru a presa strugurii intr-un teasc din lemn.

-        Pompa vin. Pentru a muta cat mai repede si fara contact prelungit cu aerul a vinului o pompa pentru vin este echipamentul potrivit. Aceasta permite transvazarea lichidului intre doua recipiente intr-un timp scurt si foarte curat. Aceste pompe din inox pot fi folosite in gospodarie sau ferma si pentru mutarea altor tipuri de lichide, precum laptele.

-         Zdrobitor - desciochinator de strugurimasina de zdrobit si desciorchinat struguri electrica. Acest aparat zdrobește strugurii cu ajutorul tamburilor si apoi separa boabele sparte si mustul de ciochinele efectiv, a cărui prezenta in contact cu mustul in timpul fermentației influențează in mod negativ calitatea vinului. Aceste zdrobitoare – desciochinatoare sunt utilaje profesioniste pentru producerea vinului, fiind echipamente ce se regasesc atat in cadrul cramelor mari, cat si in dotarea producatorilor individuali de vin sau a asociatiilor de mici producatori.

-        Suport colector – masa de colectare a strugurilor este un accesoriu ce poate fi utilizat in completarea diferitelor tipuri de zdrobitoare de struguri, fie ele manuale sau electrice. 

Aceasta secțiune a site-ului nostru eurounelte.ro este așadar deschisa tuturor pasionaților de producerea de vin de calitate superioară, cu utilaje de calitate superioară. 

Vezi descrierea completa

per pagina

Toate produsele din categoria Zdrobitori Struguri 

Pagina 1 - 48 of 104 produse