Zdrobitori Fructe si Struguri 

Alege subcategoria dorita

Tocatoare fructe si legume

Tocatoare - Zdrobitori fructe si legume

In aceasta categorie puteti gasi o mare diversitate de masini pentru prelucrarea fructelor si legumelor, in stare proaspăta sau uscata, in scop alimentar sau pentru furaje. Gama de produse este foarte variata, noi adresându-ne atat micilor gospodari cat si fermelor mici si mijlocii.

Tocatoarele de fructe si legume sunt foarte variate ca forma si mod de utilizare, dar si ca destinatie. Astfel va oferim posibilitatea de a alege cea mai buna masina de tocat legume si fructe, mere pere, prune etc, adecvata nevoilor dvs.

Categoria cuprinde storcătoare manuale de rosii profesionale cu separatoare de seminte. Un astfel de storcator este un produs destinat utilizarii in gospodărie, pentru pregatirea conservelor pentru iarna, fiind de dimensiuni mici si cu o forma compacta, adecvata uzului casnic. Pentru uz gospodaresc sau pentru ferme mici puteti alege intre tocatoare manuale de legume sau tocatoare electrice pentru legume si fructe.

Tocatoarele manuale sunt masini de tocat mai simple, ce pot fi utilizate pentru a marunti diverse tipuri de legume umede sau fructe uscate sau zemoase. Anumite modele de tocatoare manuale permit atasarea unui motor electric, in scopul de a spori eficienta si pentru a micsora timpul necesar procesării materiei prime respective. Sistemul de funcționare este simplu, iar mecanismul este pe baza de role sau de discuri de taiere. La piesesiunelte.ro veti gasi tocatoare de fructe manuale bune pentru tuica. 

Tocatoarele electrice de legume sunt prevazute cu un mic motor electric  ce angrenează mecanismul si permite zdrobirea unei cantități mai mari de produse intr-un timp mai scurt, dar si a unor legume sau fructe cu o duritate mai mare. Acestea înlesnesc mărunțirea de legume si rădăcinoase precum sfecla, morcov, telina, sau fructe variate. La piesesiunelte.ro veti gasi tocatoare si zdrobitoare de fructe electrice bune pentru tuica. 

Modelele de tocator - razatoare fructe si legume electrica sunt ideale pentru tocarea rădăcinoaselor, legumelor si fructelor pentru a fi folosite drept furaje pentru animale. Fructele tocate sau rase pot fi utilizate si drept borhot sau puse la macerat pentru a se obtine ulterior tuica sau palinca. Produsul rezultat in acest caz este de dimensiuni mult mai mici, mai adecvate obținerii de substanța lichida.

Tot pentru prelucrarea produselor agricole umede sunt disponibile si o serie de zdrobitoare de fructe. Acestea toaca si zdrobesc fructele, storcand chiar sucul din materia solida. Aceste zdrobitoare pot fi utilizate atat pentru completarea nutretului, cat si pentru a pregati fructele pentru conservare. 

Taietoarele de fructe electrice sunt asadar masini specializate in prelucrarea diverselor sortimente de fructe, simple sau in combinatie cu legume, pentru a fi utilizate apoi in producerea de sucuri, cidru, dulceturi, etc.

Materia prima poate fi constituita din: mere, pere, gutui, struguri, citrice, fructe de padure, banane, dar si alte fructe al caror sambure a fost scos: prune, caise, piersici, nectarine, etc..Vezi modele

Zdrobitori Struguri

Zdrobitori struguri manuale si electrice

In aceasta categorie destinată produselor de prelucrare a strugurilor puteti gasi toate articolele si accesoriile necesare obtinerii vinului de calitate. Astfel, sectiunea cuprinde:

-        Zdrobitor struguri manual. Aceste zdrobitoare de struguri sunt modele clasice, simple, cu un principiu de funcționare pe cat de binecunoscut pe atat de eficient. Ciorchinii de struguri sunt asezati in cuva speciala aflată deasupra cilindrilor de zdrobire. Acestia preseaza strugurele pentru a sparge pielita boabelor si de a elibera astfel mustul ce este evacuat prin partea de jos in recipientul de sprijin. Cilindrii sunt actionati manual, cu ajutorul unei manivele.

-        Zdrobitor struguri electric. Acest model de zdrobitor cu tambur este actionat de un motor electric de putere mica. Forta acestuia este suficientă pentru a sparge boabele de struguri, avantajul major fiind reprezentat de cantitatea mai mare de struguri prelucrati in aceeasi perioada de timp. Pentru a se produse vin de calitate viteza de stoarcere a strugurilor dupa culegere este esentiala, de aceea pentru cei ce au o suprafata mai mare de vita de vie plantata un astfel de zdrobitor electric pentru struguri este esential.

-        Presa struguri - Teasc. Pentru cei ce doresc sa obtina vin intr-un mod cat mai tradițional si cu o implicare minima a tehnologiei, o astfel de presa este alegerea perfecta. Foarte eficienta, ea se bazeaza pe forta umana pentru a presa strugurii intr-un teasc din lemn.

-        Pompa vin. Pentru a muta cat mai repede si fara contact prelungit cu aerul a vinului o pompa pentru vin este echipamentul potrivit. Aceasta permite transvazarea lichidului intre doua recipiente intr-un timp scurt si foarte curat. Aceste pompe din inox pot fi folosite in gospodarie sau ferma si pentru mutarea altor tipuri de lichide, precum laptele.

-         Zdrobitor - desciochinator de strugurimasina de zdrobit si desciorchinat struguri electrica. Acest aparat zdrobește strugurii cu ajutorul tamburilor si apoi separa boabele sparte si mustul de ciochinele efectiv, a cărui prezenta in contact cu mustul in timpul fermentației influențează in mod negativ calitatea vinului. Aceste zdrobitoare – desciochinatoare sunt utilaje profesioniste pentru producerea vinului, fiind echipamente ce se regasesc atat in cadrul cramelor mari, cat si in dotarea producatorilor individuali de vin sau a asociatiilor de mici producatori.

-        Suport colector – masa de colectare a strugurilor este un accesoriu ce poate fi utilizat in completarea diferitelor tipuri de zdrobitoare de struguri, fie ele manuale sau electrice. 

Aceasta secțiune a site-ului nostru eurounelte.ro este așadar deschisa tuturor pasionaților de producerea de vin de calitate superioară, cu utilaje de calitate superioară. Vezi modele

Accesorii Vinificatie

Toamna are întotdeauna miros de struguri pentru horticultori! Si cum orice horticultor se gandeste la procesul de transformare a acestora in vin, Eurounelte.ro are dedicata o intreaga gama de accesorii si utilaje vinificatie pentru toti cei pasionati de horticultura, fiecare dintre acestea fiind dedicate unei specializari anume.  

Care sunt categoriile de produse de la Eurounelte pentru vinificatie? 

In procesul de vinificatie sunt necesare diferite accesorii vinificatie care sa usureze munca horticultorului si care sa-l ajute in activitatile pe care acesta isi doreste sa le faca rapid si eficient. Iata care sunt aceste accesorii: 

  • Pompe vin 

  • Dispozitive de scurgere 

  • Dispozitive de dopuit

  • Dispozitive de umplere 

  • Filtre cu placi 

  • Electropompe 

Daca esti horticultor, poti fi linistit atunci cand roadele muncii tale incep sa apara, pentru ca beneficiezi din partea magazinului online Eurounelte.ro de toate accesoriile necesare obtinerii unui vin de calitate. De la pompe de vin, pana la dispozitive si filtre, gasesti aici tot ce ai nevoie pentru un proces simplu si rapid. Vezi modele


per pagina

Toate produsele din categoria Zdrobitori Fructe si Struguri 

Pagina 1 - 48 of 181 produse