Tocatoare Furaje si Fructe 

Alege subcategoria dorita

Tocatoare furaje si resturi vegetale

Tocatoare furaje si resturi vegetale  lucerna conceni , Tocatoare crengi

Tocatoarele pentru furaje si resturi vegetale isi gasesc locul in orice gospodarie si ferma, ele prelucrând toate acele materiale vegetale ce pana nu demult erau considerate gunoi si aruncate, fiind inutilizabile in forma in care se regaseau.

Producatori de top in domeniul utilajelor agricole au identificat numeroase modalitati de a utiliza aceste resturi vegetale si astfel au creat tocatoare de nutret uscat sau umed, tocatoare de furaje, tocatoare de crengi, tocatoare de frunze si alte astfel de masini de prelucrat masa vegetala variata, cu scopul de a da o intrebuintare practica acesteia.

Un tocator furaje universal pentru tocarea si maruntirea resturilor vegetale poate fi utilizat pentru lucerna, coceni de porumb, stiuleti de porumb, paie, ramuri, scoarta, lujere, etc. Aceste utilaje pot prelucra atat plante verzi sau umede cat si uscate. Produsul obtinut poate constitui parte a hranei animalelor din curte sau din ferma respectiva: porci, pasari, oi, iepuri, etc.

Tocatoarele de crengi transforma ramurile cu grosimi variate in bucati mici sau chiar rumegus sau talaj, produse ce pot fi apoi folosite pentru a fi transformate in peleti pentru incalzit, sau pot fi utilizate drept asternut pentru animale. Aceste masini de tocat crengi si frunze contribuie la realizarea de economii la incalzit prin crearea resursei materiale (combustibil), dar ajuta si la mentinerea curata a curtii si gradinii prin eliminarea simpla si fara efort a resturilor considerate gunoi. Aceste resturi pot fi utilizate pentru a incalzi serele de legume pe timpul iernii sau grajdurile ori adăposturile animalelor.

Resturile vegetale tocate au asadar numeroase intrebuintari: cele obtinute din lucerna, coceni, fan, iarba uscata, etc. pot constitui hrana pentru animale, cele din ramuri de copaci devin fie asternut, fie biomasa pentru combustibil, iar combinatii din acestea pot servi ca substrat pentru sol, spre exemplu.

In aceasta categorie puteti gasi si tocatoare profesionale 2 in 1 sau 3 in 1. Tocătoarele profesionale de resturi vegetale sunt masini de capacitate mai mare, cu motoare electrice puternice sau, dupa caz, cu un motor pe benzina ori motorina. Aceste versiuni sunt foarte practice pentru ca permit utilizarea lor in camp sau in gradina, acolo unde se afla materia prima. Pe lângă functia de tocare au integrate si alte functii atat de necesare intr-o microferma, spre exemplu: moara electrica de cereale, batoza electrica pentru porumb, moara universala uruiala boabe si lucerna, coceni si altele.

Eurounelte.ro va ofera o gama variata de tocatoare furaje si masini de tocat resturi vegetale, lucerna, coceni din curte si ferma, utilaje ale unor producători de top din domeniu: Micul fermier, Ruris, Euro Tehno, Tehno MS, EuroGran, Hecht etc.Vezi modele

Tocatoare fructe si legume

Tocatoare - Zdrobitori fructe si legume

In aceasta categorie puteti gasi o mare diversitate de masini pentru prelucrarea fructelor si legumelor, in stare proaspăta sau uscata, in scop alimentar sau pentru furaje. Gama de produse este foarte variata, noi adresându-ne atat micilor gospodari cat si fermelor mici si mijlocii.

Tocatoarele de fructe si legume sunt foarte variate ca forma si mod de utilizare, dar si ca destinatie. Astfel va oferim posibilitatea de a alege cea mai buna masina de tocat legume si fructe, mere pere, prune etc, adecvata nevoilor dvs.

Categoria cuprinde storcătoare manuale de rosii profesionale cu separatoare de seminte. Un astfel de storcator este un produs destinat utilizarii in gospodărie, pentru pregatirea conservelor pentru iarna, fiind de dimensiuni mici si cu o forma compacta, adecvata uzului casnic. Pentru uz gospodaresc sau pentru ferme mici puteti alege intre tocatoare manuale de legume sau tocatoare electrice pentru legume si fructe.

Tocatoarele manuale sunt masini de tocat mai simple, ce pot fi utilizate pentru a marunti diverse tipuri de legume umede sau fructe uscate sau zemoase. Anumite modele de tocatoare manuale permit atasarea unui motor electric, in scopul de a spori eficienta si pentru a micsora timpul necesar procesării materiei prime respective. Sistemul de funcționare este simplu, iar mecanismul este pe baza de role sau de discuri de taiere. La piesesiunelte.ro veti gasi tocatoare de fructe manuale bune pentru tuica. 

Tocatoarele electrice de legume sunt prevazute cu un mic motor electric  ce angrenează mecanismul si permite zdrobirea unei cantități mai mari de produse intr-un timp mai scurt, dar si a unor legume sau fructe cu o duritate mai mare. Acestea înlesnesc mărunțirea de legume si rădăcinoase precum sfecla, morcov, telina, sau fructe variate. La piesesiunelte.ro veti gasi tocatoare si zdrobitoare de fructe electrice bune pentru tuica. 

Modelele de tocator - razatoare fructe si legume electrica sunt ideale pentru tocarea rădăcinoaselor, legumelor si fructelor pentru a fi folosite drept furaje pentru animale. Fructele tocate sau rase pot fi utilizate si drept borhot sau puse la macerat pentru a se obtine ulterior tuica sau palinca. Produsul rezultat in acest caz este de dimensiuni mult mai mici, mai adecvate obținerii de substanța lichida.

Tot pentru prelucrarea produselor agricole umede sunt disponibile si o serie de zdrobitoare de fructe. Acestea toaca si zdrobesc fructele, storcand chiar sucul din materia solida. Aceste zdrobitoare pot fi utilizate atat pentru completarea nutretului, cat si pentru a pregati fructele pentru conservare. 

Taietoarele de fructe electrice sunt asadar masini specializate in prelucrarea diverselor sortimente de fructe, simple sau in combinatie cu legume, pentru a fi utilizate apoi in producerea de sucuri, cidru, dulceturi, etc.

Materia prima poate fi constituita din: mere, pere, gutui, struguri, citrice, fructe de padure, banane, dar si alte fructe al caror sambure a fost scos: prune, caise, piersici, nectarine, etc..Vezi modele

Zdrobitori Struguri

Zdrobitori struguri manuale si electrice

In aceasta categorie destinată produselor de prelucrare a strugurilor puteti gasi toate articolele si accesoriile necesare obtinerii vinului de calitate. Astfel, sectiunea cuprinde:

-        Zdrobitor struguri manual. Aceste zdrobitoare de struguri sunt modele clasice, simple, cu un principiu de funcționare pe cat de binecunoscut pe atat de eficient. Ciorchinii de struguri sunt asezati in cuva speciala aflată deasupra cilindrilor de zdrobire. Acestia preseaza strugurele pentru a sparge pielita boabelor si de a elibera astfel mustul ce este evacuat prin partea de jos in recipientul de sprijin. Cilindrii sunt actionati manual, cu ajutorul unei manivele.

-        Zdrobitor struguri electric. Acest model de zdrobitor cu tambur este actionat de un motor electric de putere mica. Forta acestuia este suficientă pentru a sparge boabele de struguri, avantajul major fiind reprezentat de cantitatea mai mare de struguri prelucrati in aceeasi perioada de timp. Pentru a se produse vin de calitate viteza de stoarcere a strugurilor dupa culegere este esentiala, de aceea pentru cei ce au o suprafata mai mare de vita de vie plantata un astfel de zdrobitor electric pentru struguri este esential.

-        Presa struguri - Teasc. Pentru cei ce doresc sa obtina vin intr-un mod cat mai tradițional si cu o implicare minima a tehnologiei, o astfel de presa este alegerea perfecta. Foarte eficienta, ea se bazeaza pe forta umana pentru a presa strugurii intr-un teasc din lemn.

-        Pompa vin. Pentru a muta cat mai repede si fara contact prelungit cu aerul a vinului o pompa pentru vin este echipamentul potrivit. Aceasta permite transvazarea lichidului intre doua recipiente intr-un timp scurt si foarte curat. Aceste pompe din inox pot fi folosite in gospodarie sau ferma si pentru mutarea altor tipuri de lichide, precum laptele.

-         Zdrobitor - desciochinator de strugurimasina de zdrobit si desciorchinat struguri electrica. Acest aparat zdrobește strugurii cu ajutorul tamburilor si apoi separa boabele sparte si mustul de ciochinele efectiv, a cărui prezenta in contact cu mustul in timpul fermentației influențează in mod negativ calitatea vinului. Aceste zdrobitoare – desciochinatoare sunt utilaje profesioniste pentru producerea vinului, fiind echipamente ce se regasesc atat in cadrul cramelor mari, cat si in dotarea producatorilor individuali de vin sau a asociatiilor de mici producatori.

-        Suport colector – masa de colectare a strugurilor este un accesoriu ce poate fi utilizat in completarea diferitelor tipuri de zdrobitoare de struguri, fie ele manuale sau electrice. 

Aceasta secțiune a site-ului nostru eurounelte.ro este așadar deschisa tuturor pasionaților de producerea de vin de calitate superioară, cu utilaje de calitate superioară. Vezi modeleToate produsele din categoria Tocatoare Furaje si Fructe 

Pagina 1 - 15 of 15 produse