Tocatoare Crengi si Furaje 

Tocatoare crengi si furaje si resturi vegetale  lucerna conceni , Tocatoare crengi

Tocatoarele pentru furaje si resturi vegetale isi gasesc locul in orice gospodarie si ferma, ele prelucrând toate acele materiale vegetale ce pana nu demult erau considerate gunoi si aruncate, fiind inutilizabile in forma in care se regaseau.

Producatori de top i...

Tocatoare crengi si furaje si resturi vegetale  lucerna conceni , Tocatoare crengi

Tocatoarele pentru furaje si resturi vegetale isi gasesc locul in orice gospodarie si ferma, ele prelucrând toate acele materiale vegetale ce pana nu demult erau considerate gunoi si aruncate, fiind inutilizabile in forma in care se regaseau.

Producatori de top in domeniul utilajelor agricole au identificat numeroase modalitati de a utiliza aceste resturi vegetale si astfel au creat tocatoare de nutret uscat sau umed, tocatoare de furaje, tocatoare de crengi, tocatoare de frunze si alte astfel de masini de prelucrat masa vegetala variata, cu scopul de a da o intrebuintare practica acesteia.

Un tocator furaje universal pentru tocarea si maruntirea resturilor vegetale poate fi utilizat pentru lucerna, coceni de porumb, stiuleti de porumb, paie, ramuri, scoarta, lujere, etc. Aceste utilaje pot prelucra atat plante verzi sau umede cat si uscate. Produsul obtinut poate constitui parte a hranei animalelor din curte sau din ferma respectiva: porci, pasari, oi, iepuri, etc.

Tocatoarele de crengi transforma ramurile cu grosimi variate in bucati mici sau chiar rumegus sau talaj, produse ce pot fi apoi folosite pentru a fi transformate in peleti pentru incalzit, sau pot fi utilizate drept asternut pentru animale. Aceste masini de tocat crengi si frunze contribuie la realizarea de economii la incalzit prin crearea resursei materiale (combustibil), dar ajuta si la mentinerea curata a curtii si gradinii prin eliminarea simpla si fara efort a resturilor considerate gunoi. Aceste resturi pot fi utilizate pentru a incalzi serele de legume pe timpul iernii sau grajdurile ori adăposturile animalelor.

Resturile vegetale tocate au asadar numeroase intrebuintari: cele obtinute din lucerna, coceni, fan, iarba uscata, etc. pot constitui hrana pentru animale, cele din ramuri de copaci devin fie asternut, fie biomasa pentru combustibil, iar combinatii din acestea pot servi ca substrat pentru sol, spre exemplu.

In aceasta categorie puteti gasi si tocatoare profesionale 2 in 1 sau 3 in 1. Tocătoarele profesionale de resturi vegetale sunt masini de capacitate mai mare, cu motoare electrice puternice sau, dupa caz, cu un motor pe benzina ori motorina. Aceste versiuni sunt foarte practice pentru ca permit utilizarea lor in camp sau in gradina, acolo unde se afla materia prima. Pe lângă functia de tocare au integrate si alte functii atat de necesare intr-o microferma, spre exemplu: moara electrica de cereale, batoza electrica pentru porumb, moara universala uruiala boabe si lucerna, coceni si altele.

Eurounelte.ro va ofera o gama variata de tocatoare furaje si masini de tocat resturi vegetale, lucerna, coceni din curte si ferma, utilaje ale unor producători de top din domeniu: Micul fermier, Ruris, Euro Tehno, Tehno MS, EuroGran, Hecht etc.

Vezi descrierea completa
per pagina

Toate produsele din categoria Tocatoare Crengi si Furaje 

Pagina 1 - 48 of 94 produse