Tocatoare Crengi si Furaje 

Tocatoare crengi si furaje si resturi vegetale  lucerna conceni , Tocatoare crengi

Tocatoarele pentru furaje si resturi vegetale isi gasesc locul in orice gospodarie si ferma, ele prelucrând toate acele materiale vegetale ce pana nu demult erau considerate gunoi si aruncate, fiind inutilizabile in forma in care se regaseau.

Producatori de top i...

Tocatoare crengi si furaje si resturi vegetale  lucerna conceni , Tocatoare crengi

Tocatoarele pentru furaje si resturi vegetale isi gasesc locul in orice gospodarie si ferma, ele prelucrând toate acele materiale vegetale ce pana nu demult erau considerate gunoi si aruncate, fiind inutilizabile in forma in care se regaseau.

Producatori de top in domeniul utilajelor agricole au identificat numeroase modalitati de a utiliza aceste resturi vegetale si astfel au creat tocatoare de nutret uscat sau umed, tocatoare de furaje, tocatoare de crengi, tocatoare de frunze si alte astfel de masini de prelucrat masa vegetala variata, cu scopul de a da o intrebuintare practica acesteia.

Un tocator furaje universal pentru tocarea si maruntirea resturilor vegetale poate fi utilizat pentru lucerna, coceni de porumb, stiuleti de porumb, paie, ramuri, scoarta, lujere, etc. Aceste utilaje pot prelucra atat plante verzi sau umede cat si uscate. Produsul obtinut poate constitui parte a hranei animalelor din curte sau din ferma respectiva: porci, pasari, oi, iepuri, etc.

Tocatoarele de crengi transforma ramurile cu grosimi variate in bucati mici sau chiar rumegus sau talaj, produse ce pot fi apoi folosite pentru a fi transformate in peleti pentru incalzit, sau pot fi utilizate drept asternut pentru animale. Aceste masini de tocat crengi si frunze contribuie la realizarea de economii la incalzit prin crearea resursei materiale (combustibil), dar ajuta si la mentinerea curata a curtii si gradinii prin eliminarea simpla si fara efort a resturilor considerate gunoi. Aceste resturi pot fi utilizate pentru a incalzi serele de legume pe timpul iernii sau grajdurile ori adăposturile animalelor.

Resturile vegetale tocate au asadar numeroase intrebuintari: cele obtinute din lucerna, coceni, fan, iarba uscata, etc. pot constitui hrana pentru animale, cele din ramuri de copaci devin fie asternut, fie biomasa pentru combustibil, iar combinatii din acestea pot servi ca substrat pentru sol, spre exemplu.

In aceasta categorie puteti gasi si tocatoare profesionale 2 in 1 sau 3 in 1. Tocătoarele profesionale de resturi vegetale sunt masini de capacitate mai mare, cu motoare electrice puternice sau, dupa caz, cu un motor pe benzina ori motorina. Aceste versiuni sunt foarte practice pentru ca permit utilizarea lor in camp sau in gradina, acolo unde se afla materia prima. Pe lângă functia de tocare au integrate si alte functii atat de necesare intr-o microferma, spre exemplu: moara electrica de cereale, batoza electrica pentru porumb, moara universala uruiala boabe si lucerna, coceni si altele.

Eurounelte.ro va ofera o gama variata de tocatoare furaje si masini de tocat resturi vegetale, lucerna, coceni din curte si ferma, utilaje ale unor producători de top din domeniu: Micul fermier, Ruris, Euro Tehno, Tehno MS, EuroGran, Hecht etc.

Vezi descrierea completa

Alege subcategoria dorita

Tocatoare Crengi

Ai nevoie un tocator de crengi pentru gradina ta? Vrei sa transformi tot frunzisul si crengile intr-un compost pentru a-l folosi drept ingrasamant natural? Esti in locul potrivit! Pe Eurounelte.ro gasesti o serie de tocatoare crengi, pe care le poti manevra si intretine usor, in asa fel incat sa prelucrezi si sa macini foarte fin frunze, paie, crengi si tot felul de resturi. 

Din seria de tocatoare de crengi enumeram: 

 • Tocatoare electrice

 • Tocatoare pe benzina 

 • Tocatoare orizontale 

 • Tocatoare Aligator 

 • Module tocatoare 

 • Tocatoare siloz 

Dintre avantajele acestor tocatoare din magazinul nostru online, mentionam: unitatile performante de tocare si maruntire, motorul electric si pe benzina, sistem de transmisie ce ofera siguranta, finetea materialului rezultat prin maruntire. 

Tocatoarele de crengi de la Eurounelte provin de la cei mai importanti producatori de pe piata, au motoare performante si un concept practic si simplu. Daca iti doresti un echipament performant pentru tocarea si maruntirea lemnului, Eurounelte.ro este magazinul online care iti ofera cele mai calitative utilaje pentru gradina ta. Vezi modele

Tocatoare Furaje

Resturile vegetale precum cocenii de porumb, paiele si lucerna necesita tocare si maruntire? Nimic mai simplu! Pe Eurounelte.ro gasesti tocatoare furaje la preturi avantajoase. Sunt usor de manevrat, au un mod inovator de fabricare si sunt ultile in orice gospodarie. 

Din categoria tocatoare furaje, mentionam urmatoarele produse: 

 • Site pentru mori universale

 • Site pentru tocatori 

 • Cicloni pentru mori 

 • Siscornite

 • Tocatoare lucerna si coceni

 • Mori cu ciocanele si tocatoare de furaje

 • Mori de cereale si tocatoare de furaje

 • Mori electrice

 • Tocatoare baloti 

Cu aceste tipuri de utilaje de foarte buna calitate poti toca si marunti eficient resturile vegetale, stiuleti de porumb, cereale, in asa fel incat sa produci furaje si paleti. Tocatoarele furajere pot fi folosite atat de micii fermieri, cat si de intreprinzatori mari ai domeniului silvic si al prelucrarii lemnului. Achizitioneaza acum tocatoare si mori de cereale de pe Eurounelte.ro si usureaza-ti munca folosind ultimele tehnologii de macinare. Vezi modele


per pagina

Toate produsele din categoria Tocatoare Crengi si Furaje 

Pagina 1 - 48 of 93 produse