Tocatoare Crengi 

Ai nevoie un tocator de crengi pentru gradina ta? Vrei sa transformi tot frunzisul si crengile intr-un compost pentru a-l folosi drept ingrasamant natural? Esti in locul potrivit! Pe Eurounelte.ro gasesti o serie de tocatoare crengi, pe care le poti manevra si intretine usor, in asa fel incat sa prelucrezi si sa macini foarte fin frunze, paie, c...

Ai nevoie un tocator de crengi pentru gradina ta? Vrei sa transformi tot frunzisul si crengile intr-un compost pentru a-l folosi drept ingrasamant natural? Esti in locul potrivit! Pe Eurounelte.ro gasesti o serie de tocatoare crengi, pe care le poti manevra si intretine usor, in asa fel incat sa prelucrezi si sa macini foarte fin frunze, paie, crengi si tot felul de resturi. 

Din seria de tocatoare de crengi enumeram: 

  • Tocatoare electrice

  • Tocatoare pe benzina 

  • Tocatoare orizontale 

  • Tocatoare Aligator 

  • Module tocatoare 

  • Tocatoare siloz 

Dintre avantajele acestor tocatoare din magazinul nostru online, mentionam: unitatile performante de tocare si maruntire, motorul electric si pe benzina, sistem de transmisie ce ofera siguranta, finetea materialului rezultat prin maruntire. 

Tocatoarele de crengi de la Eurounelte provin de la cei mai importanti producatori de pe piata, au motoare performante si un concept practic si simplu. Daca iti doresti un echipament performant pentru tocarea si maruntirea lemnului, Eurounelte.ro este magazinul online care iti ofera cele mai calitative utilaje pentru gradina ta. 

Vezi descrierea completa


Toate produsele din categoria Tocatoare Crengi 

Pagina 1 - 27 of 27 produse