Pompe submersibile 

Pompe apa submersibile

Pompele submersibile pentru apă curată, apa murdara cu tocator si fara

În general, pompele de apă curată sunt potrivite pentru drenarea beciuri, chiuvetelor, rezervoarelor, piscinelor, băilor, fantanilor etc.

Ele nu sunt potrivite pentru bazine exterioare sau alte ape murdare, deoarece acestea vor permite de obicei, doar ...

Pompe apa submersibile

Pompele submersibile pentru apă curată, apa murdara cu tocator si fara

În general, pompele de apă curată sunt potrivite pentru drenarea beciuri, chiuvetelor, rezervoarelor, piscinelor, băilor, fantanilor etc.

Ele nu sunt potrivite pentru bazine exterioare sau alte ape murdare, deoarece acestea vor permite de obicei, doar particulelor mici sa treaca prin ele. Cele mai multe pompe de apa curata vor permite aspirarea la un nivel scăzut (în mod normal in intervalul de 5 - 10 mm), înainte de a fi tăiata alimentarea, dar amintiți-vă ca acest lucru este valabil numai în cazul în care acestea au un comutator plutitor / flotor.
 

Atunci când cumparati o pompă de apă submersibilă sau de suprafață, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele :

1. Particulele de peste 1mm, în general, trec doar prin pompe de apa murdara.

2. Plutitorul permite pompei să taie alimentarea atunci când apa atinge nivelul minim la care pompa poate funcționa fără supraîncălzire. Pompele de apa curata pot funcționa la un nivel de apa mai scăzut decât pompele de apa murdara, deoarece acestea nu trebuie să ia in calcul particulele care sunt in măsură să treacă prin partea de jos a pompei. Pompele fără flotor sau plutitor nu pot rula în mod automat și trebuie să fie controlate manual.

3. Pompele de apă au diferite debite, asa ca asigurati-va ca ati cumparat o pompă capabilă să transfere apă cu viteza dorita; aceasta este în mod normal calculată ca metrii cubi pe ora.(1 metru cub = 1000 litri)

4. Distanța sau înălțimea la care o pompă este capabila sa miste apa este cunoscută ca înălțimea de ridicare (refulare etc).

La eurounelte.ro gasiti o gama variata de pompe submersibile fiabile si atent selectionate, potrivite pentru orice proiect.

Descopera mai jos selecția noastră de pompe apa submersibile la preturi de producator.

Spor la treaba !

Vezi descrierea completa

per pagina

Toate produsele din categoria Pompe submersibile 

Pagina 1 - 48 of 162 produse