Filtreaza produsele

Pompe Recirculare si Circulare 

Pompe de circulare si recirculare

Pompele de circulare - recirculare apa calda sunt pompe ce se utilizeaza atat in sistemele de incalzire casnice cat și pentru instalatiile de marime medie. O astfel de pompa de recirculare are rolul de a transporta lichide in mod constant prin instalatie. Altfel spus, orice sistem de incalzire cu apa are nevoie ...

Pompe de circulare si recirculare

Pompele de circulare - recirculare apa calda sunt pompe ce se utilizeaza atat in sistemele de incalzire casnice cat și pentru instalatiile de marime medie. O astfel de pompa de recirculare are rolul de a transporta lichide in mod constant prin instalatie. Altfel spus, orice sistem de incalzire cu apa are nevoie de o astfel de pompa de circulare a apei care sa asigure un circuit continuu al agentului termic in instalatia de incalzit.

Pompele sunt dotate cu un rotor umed si pot fi reglate in asa fel incat consumul sa fie unul economic.Rotorul umed modeleaza presiunea de pe fiecare conducta de apa de interior, si altfel protejeaza motorul si il menține la o funcționare corespunzătoare.

Pompele de circulare se folosesc de regula pentru instalatii de incalzire si apa calda însă exista și alte domenii de utilizare, cum ar fi instalatiile de aer sau cele industriale.

In alegerea unei pompe de recirculare apa calda trebuie sa se tina cont de asigurarea unui grad cat mai mare de eficienta pentru necesitati.

De aceea, atunci cand optati pentru o astfel de pompa de recirculare apa este recomandat sa se urmărească următoarele aspecte:

  •        clasa de eficienta energetica sa fie de tip A, adică sa fie foarte economice
  •        protecția pentru motor sa fie cat mai buna;
  •        producătorul pompei sa fie recunoscut in domeniu;
  •        raportul calitate – preț sa cat mai bun.

Pompele de recirculare a apei pot funcționa la temperaturi ale apei foarte variate, temperatura ce poate porni de la +2 grade Celsius si ajunge chiar la peste +90 de grade Celsius, in functie de model mergand pana la + 110 grade Celsius.

In categoria Pompe de circulare si recirculare a apei veti regasi producatori de top, precum Grundfos, firma cu traditie in domeniul instalatiilor sanitare si a sistemelor de incalzire. Produsele oferite de noi sunt disponibile la preturi fara concurenta, raportul calitate pret al acestora fiind unul excelent.

Livrarea pompelor de circulare - recirculare a apei se face in 24-48 de ore, oriunde in tara.

Piesesiunelte.ro este magazinul online de echipamente si accesorii ce ofera garantia produselor de calitate. Aici vezi gasi cele mai bune pompe la pret avantajos, fie ca sunt folosite pentru propria locuinta sau pentru spatiul de birouri ori spatiul de productie.

Descoperiți mai jos selectia noastră de pompe pentru circularea si recircularea apei calde si alegeti modelul potrivit sistemului de incalzire utilizat si nevoilor dvs. 

Vezi descrierea completa


Toate produsele din categoria Pompe Recirculare si Circulare 

Pagina 1 - 10 of 10 produse