Pompe apa murdara 

Pompe apa murdara simple si cu tocator

Pompele pentru apa murdara si drenaj

Aceste pompe sunt potrivite pentru drenarea celor mai multe tipuri de ape, deoarece permit trecerea particulelor mai mari cum ar fi nisip, namol, pietris etc. E de stiut totusi faptul că acestea vor scurge apa în funcție de mărimea particulelor permise, deobicei cu diame...

Pompe apa murdara simple si cu tocator

Pompele pentru apa murdara si drenaj

Aceste pompe sunt potrivite pentru drenarea celor mai multe tipuri de ape, deoarece permit trecerea particulelor mai mari cum ar fi nisip, namol, pietris etc. E de stiut totusi faptul că acestea vor scurge apa în funcție de mărimea particulelor permise, deobicei cu diametru cuprins intre 25 - 50 mm. Alimentarea este taiata automat numai în cazul în care pompele sunt dotate cu comutator plutitor / flotor. In cazul pompelor, termenul "apa murdara" inseamna de cele mai multe ori apa care contine particule mici cum ar fi gresie, nisip, noroi și pietricele.

Atunci când cumparati o pompă de apă submersibilă sau de suprafață, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele :

1. Particulele de peste 1mm, în general, trec doar prin pompe de apa murdara.

2. Plutitorul permite pompei să taie alimentarea atunci când apa atinge nivelul minim la care pompa poate funcționa fără supraîncălzire. Pompele de apa curata pot funcționa la un nivel de apa mai scăzut decât pompele de apa murdara, deoarece acestea nu trebuie să ia in calcul particulele care sunt in măsură să treacă prin partea de jos a pompei. Pompele fără flotor sau plutitor nu pot rula în mod automat și trebuie să fie controlate manual.

3. Pompele de apă au diferite debite, asa ca asigurati-va ca ati cumparat o pompă capabilă să transfere apă cu viteza dorita; aceasta este în mod normal calculată ca metrii cubi pe ora.(1 metru cub = 1000 litri)

4. Distanța sau înălțimea la care o pompă este capabila sa miste apa este cunoscută ca înălțimea de ridicare (refulare etc).

La eurounelte.ro gasiti o gama variata de pompe pentru apa murdara, potrivite pentru orice sarcina.

Descopera mai jos selecția noastră de pompe apa murdara la preturi de producator.

Spor la treaba !

Vezi descrierea completa

per pagina

Toate produsele din categoria Pompe apa murdara 

Pagina 1 - 48 of 55 produse