Motosape - Motocultoare Semiprofesionale (pana la 10.000 mp) 

    Motosape – motocultoare semiprofesionale ( pana la 10.000 mp )

Pentru gospodariile medii si mari, dar si pentru cei ce au microferme sau ferme agricole, un cultivator este utilajul agricol ce nu trebuie sa lipseasca din dotarea standard. Fie ca este vorba despre o motosapa semiprofesionala sau un motocultor semiprofesional, acestea vor face ...

    Motosape – motocultoare semiprofesionale ( pana la 10.000 mp )

Pentru gospodariile medii si mari, dar si pentru cei ce au microferme sau ferme agricole, un cultivator este utilajul agricol ce nu trebuie sa lipseasca din dotarea standard. Fie ca este vorba despre o motosapa semiprofesionala sau un motocultor semiprofesional, acestea vor face diferenta atat in ceea ce priveste calitatea lucrarilor agricole, cat si timpul necesar si nivelul efortului depus de om.

Aceste motosape si motocultoare semiprofesionale sunt masini agricole ce au întrebuințări multiple in orice gradina, sera sau pe camp. Astfel, ele pot ara terenul pentru a-l pregati de semanat, pot curata solul de buruieni si iarba, pot sfarama bolovani, pot amesteca si ingloba ingrasamintele chimice sau pe cele bio naturale in sol, etc.

Motosapele sunt utilaje mai mici, mai usoare, cu funcționalități usor mai limitate decat in cazul unui motocultor, insa foarte eficiente pentru suprafețe de teren deja plantate sau insamantate, precum si pentru vita de vie sau livezi de pom fructiferi. Motosapa este o mașină cu transmisie melcată, cu o lățime a frezelor de maxim 50 cm si dispune de motor în 4 timpi.

Motocultoarele sunt mai mari si mai puternice, ideale pentru terenuri cu suprafete mai intinse. Acestea din urma pot ara la adancimi mai mari si in soluri mai tari, dar pot si insemanta si acoperi semintele dupa. Motocultorul are rolul de a forma canalele pentru seminte si este dotat cu un dispozitiv de dozare si plantare, precum si de acoperire a acestora. Motocultorul dispune de priză de putere ce permite atașarea unui număr mare de accesorii cu ajutorul cărora se poate diversifica gama de activități realizată cu ajutorul motouneltei.

Intre cele mai utilizate accesorii în combinație cu motocultorul amintim: plugul simplu sau reversibil, sapa pentru cartofi, freza de pământ, semănătoarea, bara de cosire, grebla pentru fân, peria rotativă, lama și turbina de zăpadă, presa de balotat, remorca rabatabilă sau chiar tocătorul de crengi.

In magazinul online piesesiunelte.ro veti gasi o gama foarte variata de motosape semiprofesionale si motocultoare semiprofesionale, alaturi de accesoriile potrivite. Nu trebuie decat sa comparați produsele noastre, sa alageti cel mai bun cultivator pentru dvs., sa il comandati rapid, si noi il vom livra oriunde in tara in cel mai scurt timp posibil, astfel ca va veti putea apuca de treaba indata.  Va oferim produse cu un raport calitate pret excelent, dovedit de traditia in domeniu, dar si de garanția oferita de producatorii si brandurile pe care le prezentam. 

Vezi descrierea completa