Filtreaza produsele

  Motosape - Motocultoare Hobby (pana la 1.000 mp) 

      Motosape – motocultoare hobby  ( pana la 1000 mp)

  Aceste utilaje agricole sunt masini mai simple, mai usoare si mai putin complexe, fiind ideale pentru o utilizare ocazionala. Gama Hobby este destinata gospodariilor individuale, dar si celor care doresc sa isi igrijeasca spatiile verzi din jurul casei sau chiar din fata blocului. Efortul dep...

      Motosape – motocultoare hobby  ( pana la 1000 mp)

  Aceste utilaje agricole sunt masini mai simple, mai usoare si mai putin complexe, fiind ideale pentru o utilizare ocazionala. Gama Hobby este destinata gospodariilor individuale, dar si celor care doresc sa isi igrijeasca spatiile verzi din jurul casei sau chiar din fata blocului. Efortul depus este limitat foarte mult, motosapa sau motocultorul preluand aproape intreaga sarcina.

  Motosapa hobby poate fi electrica sau pe combustibil. Astfel, va punem la dispozitie sapatoare electrice ce pot fi folosite pentru a pregati solul in vederea plantarii diferitelor culturi, dar si pentru a plivi iarba si buruienile, pentru a marunti bolovanii de pamant sau pentru a amesteca si integra ingrasamantul in sol.

  Motosapele pe benzina sunt ceva mai mari in dimensiuni, fiind totodata si mai puternice. Ele au latimea de lucru ajustabila, putand fi folosite atat pentru a sapa terenul si a-l pregati pentru insamantare, cat si pentru a sapa culturile deja existente. Fiind echipate cu un motor pe benzina aceste motosape, precum si motoculatoarele pe benzina, pot fi utilizate in camp deschis, fiind independente de o sursa de curent electric.

  Aceste cultivatoare cu motor reprezinta un ajutor de nelipsit oricarui gospodar. Munca in camp sa in gradina nu trebuie sa mai fie obositoare, istovitoare chiar, pentru a putea obtine roade bogate si a te bucura de culturi variate. Tehnologia este pusa in slujba noastră, a oamenilor, așadar ar trebui sa trecem cu totii la un nou nivel si sa adoptam cele mai noi si mai performate echipamente si utilaje agricole mici.

  In alegerea unui motocultor bun sau a unei motosape bune trebuie sa țineți cont de câteva criterii precum:

  -        Latimea de lucru – aceasta este de regula ajustabila, insa daca veti folosi cultivatorul in activitati foarte variate este bine sa verificati intervalul de lucru

  -        Puterea motorului. Pentru categoria Hooby puterea motorului motosapei nu trebuie sa fie foarte mare.

  -        Accesoriile incluse. Motocultoarele au, in general, un numar mai mare de de accesorii ce pot fi atasate, de aceea este indicat sa verificati tipul si felul in care se pliaza acestea pe nevoile dvs.

  In aceasta categorie veti găsi așadar cultivatoare moderne, motosape si motocultoare de generatie noua, realizate din materiale durabile si cu performanțe inalte. Producatorii prezenti pe site-ul nostru reprezintă si ei o garantie a calitatii produselor noastre. Puteti alege spre exemplu, o motosapa Hecht, motosapa Gospodarul Profesionist sau un motocultor Hecht 7CP.

  Alegeti cultivatorul potrivit si spor la treaba!

  Vezi descrierea completa


  Toate produsele din categoria Motosape - Motocultoare Hobby (pana la 1.000 mp) 

  Pagina 1 - 3 of 3 produse