Motopompe 

Motopompe

Motopompele sunt pompe de apa cu motor pe benzina, de putere mare, cu intrebuintari dintre cele mai variate.

Motopompele prezinta mai multe avantaje fata de o pompa de suprafata, spre exemplu. Un prim aspect este cel al puterii motorului. O motopompa are un motor pe combustibil care asigura o forta de aspiratie si de impingere a apei s...

Motopompe

Motopompele sunt pompe de apa cu motor pe benzina, de putere mare, cu intrebuintari dintre cele mai variate.

Motopompele prezinta mai multe avantaje fata de o pompa de suprafata, spre exemplu. Un prim aspect este cel al puterii motorului. O motopompa are un motor pe combustibil care asigura o forta de aspiratie si de impingere a apei superioare unei pompe obisnuite. Datorita acestui fapt o motopompa buna poate fi utilizata atat pentru apa curata sau potabila, cat si pentru ape uzate sau murdare, ce pot contine particule de diverse dimensiuni.

Debitul unei astfel de pompe apa pe benzina poate ajunge la peste 60.000 litri pe ora, fiind asadar foarte eficiente.

Puterea unei motopompe este data de tipul de motor, care poate fi in 2 timpi sau in 4 timpi.

Datorita faptului ca motorul este unul pe benzina aceste motopompe pot fi utilizate oriunde si in orice conditii. Intre cele mai frecvente situatii de utilizare a unei motopompe amintim: irigatul culturilor in camp, in gradini sau in solarii, transportarea apei pe distante mici intre doua recipiente (spre exemplu intre doua bazine de pescuit, piscine, etc.), pomparea si scoaterea apei din incinte inundate – beciuri, hale, curti, etc. – sau desecarea unor balti.

Motopompele pot fi utilizate pentru a extrage apa din puturi si fantani, avand adancimea de aspiratie de minim 7-8 metri. Lipsa firelor de curent, a nevoii de a utiliza suporti pentru ancorarea pompei, dar si dimensiunile si forma compacta a acestor pompe de apa cu motor pe benzina determina o buna manevrabilitate si o popularitate sporita in randul fermierilor si  agricultorilor.

In aceasta categorie puteti gasi motopompe pe benzina produse sub branduri renumite, cu traditie in acest domeniu: motopompe Taifu, Ruris, Blade, Micul fermier, motopompe Hecht, motopompe Stern Austria sau motopompe Gospodarul profesionist.

Pe langa aceste pompe de apa aici se regasesc si o serie de accesorii pentru motopompe: furtunuri, cuple sau chiar cap motopompa.

Furtunul. Cand vorbim despre furtunuri pentru motopompe facem referire la acele furtunuri de pompieri, groase si rezistente la presiunile mari cu care vor avea de lucru. Pe langa un astfel de furtun de pompieri va oferim si cuplele necesare racordarii acestora la motopompa dvs.

La eurounelte.ro veti gasi cea mai buna motopompa pentru irigat sau pentru apa murdara la cele mai bune preturi. Alegeti si un furtun pompier potrivit si puteti incepe imediat sa va puneti planurile in practica.

Spor la treaba!

Vezi descrierea completa


Toate produsele din categoria Motopompe 

Pagina 1 - 46 of 46 produse