Filtreaza produsele

Motocoase electrice 

Motocoasele electrice sunt echipamente de tuns iarba ce sunt alimentate fie la priza fie de un acumulator.

Motocoase electrice cu fir sau fara fir

O astfel de motocoasa electrica pot fi cu fir sau fara fir. Cele fara fir sunt alimentate de un acumulator ce necesita reincarcare frecventa. Motocoasele fara fir inlatura inconvenientul de a aveam me...

Motocoasele electrice sunt echipamente de tuns iarba ce sunt alimentate fie la priza fie de un acumulator.

Motocoase electrice cu fir sau fara fir

O astfel de motocoasa electrica pot fi cu fir sau fara fir. Cele fara fir sunt alimentate de un acumulator ce necesita reincarcare frecventa. Motocoasele fara fir inlatura inconvenientul de a aveam mereu un prelungitor de curent pe care sa il plimbi prin curte, insa bateria lor dureaza undeva intre 20 si 60 de minute, dupa care trebuie puse la incarcat. Avantajul lor major este acela ca pot fi folosite oriunde, chiar si acolo unde nu este acces la o priza.

Motocoasele electrice cu fir sunt mai practice pentru ca ofera posibilitatea de a fi folosite oricat.

Atunci cand alegeti o astfel de motocositoare electrica pentru iarba trebuie sa tineti cont de puterea motorului (exprimata in Watti), de numarul de rotatii pe minut, dar si de inaltimea totala a echipamentului. O motocoasa electrica trebuie sa se potriveasca cu inaltimea ta astfel va fi si mai usor de manevrat.

Posibilitatea reglarii unghiului de taiere este un alt criteriu de alegere a unei motocoase electrice bune, pentru ca acesta trasatura va permite adaptarea uneltie pentru a putea taia si iarba de sub terasa sau scara, pe cea din jurul copacilor si a rondurilor de flori, de langa ziduri, borduri, alei sau in orice spatiu cu suprafata neregulata.

Aceste motocoase alimentate electric sunt prevazute cu tambur cu fir de taiere, insa felul cum acesta este distribuit este important. Cele mai multe modele de trimmere sunt prevazute cu un sistem automat de eliberare a firului.  

Aici, pe eurounelte.ro veti gasi o mare diversitate de motocoase electrice, cu fir sau fara fir, perfecte pentru a ingriji saptiile verzi sau pentru a indeparta buruinile din curte gradina sau de pe terenurile necultivate.

Descopera mai jos selecția noastră motocositoare electrice.

 

Spor la treaba !

 

Vezi descrierea completa


Toate produsele din categoria Motocoase electrice 

Pagina 1 - 6 of 6 produse