Filtreaza produsele

  Producător

  Motoare electrice trifazate 

  Motoarele electrice trifazice ofera, in mod obisnuit, o eficienta mult mai mare, economie de functionare mai buna si versatilitate de functionare crescuta decat alte tipuri de motoare. Motoarele trifazate sunt utilizate in situatii ce necesita o pornnire cu putere redusa, acceleratie controlata, viteza operationala reglabila, control de pornire ...

  Motoarele electrice trifazice ofera, in mod obisnuit, o eficienta mult mai mare, economie de functionare mai buna si versatilitate de functionare crescuta decat alte tipuri de motoare. Motoarele trifazate sunt utilizate in situatii ce necesita o pornnire cu putere redusa, acceleratie controlata, viteza operationala reglabila, control de pornire stabilizat si o limita de cuplu reglabila. Motoarele trifazice servesc numeroaselor intrebuintari si sunt utilizate de fabrici, HVAC, agircultori si producatori deopotriva. 

  Volt este unul dintre cei mai mari distribuitori de motoare electrice de pe piata, ele putand fi achizitionate prin intermediul magazinului online Eurounelte.ro. Asadar, daca te afli in cautarea unui motor electric trifazat, esti in locul potrivit! 


  Ofertele noastre difera in functie de putere, rotatiile motorului pe minut, tensiune, cadru si designul carcasei motorului. Pe Eurounelte.ro, poti alege dintr-o gama extinsa de motoare trifazate, cu puteri ce variaza intre 0,55kW si 22kW. Acestea dispun de carcase din fonta sau aluminiu, beneficiind de o protectie completa. Parcurge selectia noastra de motoare trifazice si beneficiaza de cele mai avantajoase si eficiente solutii tehnice in materie de motoare electrice.

  Vezi descrierea completa


  Toate produsele din categoria Motoare electrice trifazate 

  Pagina 1 - 44 of 44 produse