Motoare Electrice si Benzina 

Alege subcategoria dorita

Motoare electrice monofazate

Motoare electrice monofazate / monofazice 

Un motor electric (sau electromotor) este un dispozitiv electromecanic ce transformă energia electrică în energie mecanică.

Motoarele monofazate asincrone sunt cele mai utilizate în componenta utilajelor actionate de curent alternativ cum ar fi : mori de cereale, circulare, abricuri , tocatoare fructe, tocatoare furaje etc.

Motoarele monofazice / monofazate electrice comercializate de magazinul piesesiunelte.ro respecta standardele de calitate si performanta IEC. Acestea sunt confectionate din materiale de calitate si au o structură simplă, ceea ce le confera fiabilitate, intretinere usoara, zgomot redus si vibratii putine in timpul utilizarii.

La eurounelte.ro gasiti o gama variata de motoare electrice monofazate / monofazice asincrone la preturi de producator, potrivite pentru orice sarcina.

Toate motoarele electrice comercializate de magazinul nostru beneficiaza de garantie 24 luni.

Comanda rapid si usor un motor electric monofazat / monofazic asincron puternic si durabil din selecția noastră de mai jos !

Multumim si spor la treaba ! Vezi modele

Motoare electrice trifazate

Motoarele electrice trifazice ofera, in mod obisnuit, o eficienta mult mai mare, economie de functionare mai buna si versatilitate de functionare crescuta decat alte tipuri de motoare. Motoarele trifazate sunt utilizate in situatii ce necesita o pornnire cu putere redusa, acceleratie controlata, viteza operationala reglabila, control de pornire stabilizat si o limita de cuplu reglabila. Motoarele trifazice servesc numeroaselor intrebuintari si sunt utilizate de fabrici, HVAC, agircultori si producatori deopotriva. 

Volt este unul dintre cei mai mari distribuitori de motoare electrice de pe piata, ele putand fi achizitionate prin intermediul magazinului online Eurounelte.ro. Asadar, daca te afli in cautarea unui motor electric trifazat, esti in locul potrivit! 


Ofertele noastre difera in functie de putere, rotatiile motorului pe minut, tensiune, cadru si designul carcasei motorului. Pe Eurounelte.ro, poti alege dintr-o gama extinsa de motoare trifazate, cu puteri ce variaza intre 0,55kW si 22kW. Acestea dispun de carcase din fonta sau aluminiu, beneficiind de o protectie completa. Parcurge selectia noastra de motoare trifazice si beneficiaza de cele mai avantajoase si eficiente solutii tehnice in materie de motoare electrice.Vezi modele

Motoare benzina

Motoare pe Benzina Uz General 

Recomandarile specialistilor

Motoarele pe benzina in 4 timpi OHV sunt utilizate in special pentru echiparea utilajelor pentru casa, gradina si agricole cum ar fi motosape, motocultoare, motopompe , avricuri, tocatoare furaje si mori de cereale etc.

Este important sa cititi toate instructiunile motoarelor pe benzina.

Motoarele in 4 timpi au nevoie de ulei separat, iar unele sunt livrate fara ulei (a nu se porni fara ulei).

Pornirea unui motor pe benzină in 4 timpi fără ulei va duce la blocarea acestuia, lucru care nu este acoperit de garanție.

Motorul in 2 timpi va avea un mix din benzina normala si ulei, deobicei 1 parte ulei la 50 părți benzină, dar nu întotdeauna. Din nou vă rugăm să citiți cu atentie instrucțiunile furnizate împreună cu aparatul. Motoarele pe benzină au nevoie de mai multa de intretinere ca motoarele electrice, dar dacă intretinerea se face regulat va veti bucura de mulți ani de utilizare in conditii optime.

La eurounelte.ro veti gasi o gama variata de motoare pe benzina universale de calitate superioara, atent selectionate, potrivite pentru orice sarcina.

Descopera mai jos selecția noastră de motoare pe benzina in 4 timpi la pret de producator.

Spor la treaba !Vezi modele

Motoare Diesel

Motoarele diesel termice cu un piston / cilindru

Motorul diesel sunt motoare cu ardere interna în care combustibilul se aprinde datorită temperaturii ridicate create de comprimarea aerului necesar arderii, și nu prin utilizarea unui dispozitiv auxiliar, așa cum ar fi bujia în cazul motorului cu aprindere prin scanteie.

Motoarele diesel termice cu un piston / cilindru sunt ideale in orice gospodarie, folosit la usurarea activitatilor din ferma, camp sau gradina.

Motoarele diesel sunt puternice au cuplu mare si consum redus si asigura o utilizare eficienta si indelungata. Greutatea mica si dimensiunile motorului il recomanda pentru orice utilaj din gospodarie. 

Motoarele diesel cu un cilindru / piston sunt folosite cu succes foarte multe tipuri de motounelte agricole cum ar fi : motopompe, motocoase, motosape, motocultoare, abricuri, mori de cereale, generatoare curent electric etc.

La eurounelte.ro gasiti o gama variata de motoare termice diesel cu un piston / cilindru atent selectrionate pentru fiabilitatea lor. Toate motoarele comercializate de magazinul nostrum beneficiaza de garantie.

Descopera mai jos selecția noastră de motoare diesel universale la pret de producator.

Spor la treaba !Vezi modele


per pagina

Toate produsele din categoria Motoare Electrice si Benzina 

Pagina 49 - 80 of 80 produse