Mori Cereale si Batoze Porumb 

Mori cereale , Tocatoare Furaje, Fructe si Granulatoare

O gospodărie mare necesita o mare varietate de scule, unelte si echipamente pentru a duce la bun sfarsit numeroasele activitati de zi cu zi. Am adunat in aceasta categorie toate acele masini si utilaje necesare prelucrarii produselor agricole precum cereale, fructe, legume. Transformarea ac...

Mori cereale , Tocatoare Furaje, Fructe si Granulatoare

O gospodărie mare necesita o mare varietate de scule, unelte si echipamente pentru a duce la bun sfarsit numeroasele activitati de zi cu zi. Am adunat in aceasta categorie toate acele masini si utilaje necesare prelucrarii produselor agricole precum cereale, fructe, legume. Transformarea acestora in nutret pentru animale sau in produse secundare este mult usurata prin utilizarea unor echipamente moderne, economice si ecologice, care sa limiteze atat efortul depus de oameni cat si timpul necesar procesarii.

Va oferim o paleta foarte larga de masini si echipamente, cu un raport calitate pret excelent si cu livrare in toata tara.

Aceasta categorie cuprinde:

-        Batoze de curatat porumb – masini ce curata boabele de porumb de pe stiuleti. Aceste masini sunt ideale pentru utilizarea atat acasa, cat si in cadrul unor ferme agricole, unde porumbul trebuie apoi fie macinat, fie inclus ca atare in hrana animalelor.

-        Granulatoare si masini peleti. Granulatoarele transforma cerealele si furajele in granule concentrate ce sunt apoi utilizate in hrana animalelor. Masina de facut peleti sau masina de peletat transforma biomasa sau rumegujul in granule ce vor fi apoi folositi drept combustibil in centralele speciale pentru incalzit

-        Mori cereale electrice – utilaje de macinat cereale, ce transforma boabele in faina, malai si derivate

-        Tocatoare furaje si resturi vegetale – categorie destinata masinilor ce prelucreaza diverse resturi vegetale – coceni, fan, iarba uscata, etc. – pentru a le transforma fin in nutret, fie in ingrasamant natural. Tot aici sunt disponibile si tocatoare pentru crengi, ce maruntesc lemnul pentru a-l transforma apoi in biomasa

-        Tocatoare fructe si legume – secțiune dedicata tuturor echipamentelor ce permit o procesare a fructelor si legumelor proaspete. Astfel aceste tocatoare pot fi utilizate atat pentru a crea conserve alimentare pentru iarna, cat si pentru producerea de nutret umed pentru vite sau alte animale.

-        Zdrobitori struguri – o subcategorie unde puteti gasi atat zdrobitori manuale pentru struguri, cat si zrobitori automate, cu motor electric. Nu lipsesc nici pompe pentru vin sau utilaje mai mari precum sdrobitori – desciorchinatori de struguri.

Pe langa acestea puteti gasi si accesorii pentru diversele echipamente prezentate, dar si piese de schimb pentru acestea.

La eurounelte.ro gasiti o gama variata demori cereale, tocatoare furaje si granulatoare, potrivite pentru toate sarcinile din curte, ferma sau livada.

Descoperă mai jos selecţia noastră de echipamente si accesorii pentru prelucrarea produselor agricole.

Spor la treaba !

Vezi descrierea completa

Alege subcategoria dorita

Moara cereale electrica

Moara macinat cereale electrica

Aceasta categorie cuprinde o paleta foarte larga de echipamentele ( mori si tocatoare, zdrobitori ) de macinat cereale si de prelucrat produse agricole diverse, de la cereale la fan, legume si fructe.

Intr-o gospodarie, dar si intr-o mica ferma, asigurarea nutretului de calitate pentru hrana animalelor este o sarcina foarte importanta, caci sanatatea, vitalitatea animalelor, precum si calitatea carnii acestora depinde aproape in exclusivitate de ceea ce contine alimentația lor. De aceea fermierii si gospodarii aleg sa isi pregătească propria combinatie de furaje pe care sa o introduca apoi in alimentația pasărilor, porcinelor, ovinelor, vitelor sau cabalinelor.

Iata de ce aici veti gasi toate echipamentele de care aveti nevoie pentru a prelucra cereale alaturi de fructele si legumele destinate animalelor.

Moara electrica de cereale poate fi simpla, indeplinind aceasta singura sarcina, de a macina cereale pentru a le transforma in malai, uruiala sau faina, dar o moara electrica poate sa aiba si funcții suplimentare. Va oferim mori electrice pentru cereale, mori electrice pentru boabe si stiuleti, mori pentru cereale si legume, mori electrice cu razatoare de fructe si legume, etc.

O moara uruiala poate macina toate tipurile de cereale: grau, orz, ovăz, secara, soia, etc., dar si stiuleti de porumb intregi. Se poate obtine faina, fulgi de cereale, tarate, etc.

Pentru o economie de timp si spatiu puteți opta pentru o moara 3 in 1: moara electrica de cereale,  moara macinat stiuleti intregi si batoza de porumb. In acest fel eliminați munca manuala pentru a curata boabele de pe stiulete, dar veti putea si utiliza acesti stiuleti in componenta furajelor.

Un echipament agricol complex este si moara electrica cu razatoare fructe. Aceasta este echipata cu doua tipuri de sisteme de prelucrare: fie un butuc cu ciocanele pentru macinat boabe si cereale, fiu un butuc cu disc razatoare pentru fructe si legume: cartofi, sfecla, dovleac, mere, etc.

 Pentru a combina mai multe tipuri de cereale si vegetale pentru a crea un nutret complex va punem la depoziție mori electrice de cereale cu tocator de resturi vegetale. Acestea permit uruirea in același timp a mai multor tipuri de furaje, obtinandu-se la final un nutret ce contine atat malai sau tarate, cat si tocatura fina de trifoi, lucerna, fan sau radacinoase.

Categoria mori electrice cereale este asadar locul in care veți găsi echipamentul agricol care sa va serveasca pe deplin in munca din gospodarie sau din ferma, la un pret foarte bun si cu garantia calitatii produsului livrat. Vezi modele

Batoze de curatat porumb

Batoze de curatat porumb

Știuleții de porumb, asa cum sunt recoltați de pe câmp, ocupa mai mult spatiu pentru depozitare atunci cand sunt pastrati ca atare si, in plus, nu pot fi folositi drept hrana pentru animale decat in cazul cabalinelor si vitelor, desi nu este mereu recomandat.

O masina de curatat boabe sau batoza de porumb, cum este aceasta denumita popular, este un echipament de un real folos atat in gospodariile individuale, cat si in fermele de creștere a pasarilor sau a altor animale.

In aceasta categorie veti gasi mai multe tipuri de astfel de batoze de știuleți, ele fiind grupate in doua mari secțiuni: batoze electrice de porumb si batoze manuale.

O batoza electrica este o masina de dimensiuni ceva mai mari, careia i se ataseaza un motor electric pentru a pune in miscare mecanismul de curatare a boabelor de porumb de pe fiecare stiulete in parte. Acestea au o putere mai mare si o eficienta sporita, ajungand si chiar depasind, in anumite conditii, o producție de 3-500 kg de boabe pe ora. Anumite modele de batoze de porumb profesionale vin echipate cu motorul electric, astfel ca sunt gata de folosinta.

O masina de curatat porumb profesionala poate ajunge la o capacitate de 3000 de kg de boabe pe ora, fiind asadar ideala pentru ferme, silozuri, mori sau alte spatii ce presupun o prelucrare rapida si eficienta a stiuletilor de porumb, fara pierderi.

Incarcarea cu stiuleti a acestor masini este manuala, astfel ca aveti un control permanent asupra calitatii si cantitatii de porumb ce este prelucrat.

Va oferim si modele de batoze manuale de porumb, de dimensiuni mai mici si cu o productie mai mica, insa cu alte avantaje, precum posibilitatea de utilizare in orice spatiu, chiar si afara sau in hale fara alimentare cu energie electrică.

Pe eurounelte.ro puteti gasi si masini de batut porumbul si despanusat stiuletii. Aceste masini sunt 2 in 1, avand asadar doua functii: aceea de a curata stiulete de frunze (invelisul vegetal - panusi) – despanusator – si apoi de a curata si boabele de porumb de pe cotorul lemnos. Aceste utilaje pentru ferme preia asadar o alta munca ce se face de regula manual sau care necesita alte masini specializate.

Aceste echipamente pentru prelucrat porumbul sunt concepute astfel incat sa ofere rezultate optime, fara pierderi (stiuletii sunt curatati in intregime si fara ca boabele sa fie sparte), cu un consum minim de energie electrica si cu un necesar mic de spatiu.Vezi modele


per pagina

Toate produsele din categoria Mori Cereale si Batoze Porumb 

Pagina 1 - 48 of 180 produse