Lista de produse după producător - MICUL PADURAR

Micul Padurar – Drujbe si Motofierastraie


Micul Padurar este un brand tanar, 100% romanesc creat din nevoia de a aduce si pe piata romaneasca a unor produse de calitate superioara la preturi rezonabile. Drujbele Micul Padurar 5200 5600 5300 si 5900 sunt asamblate in Rusia, China, Canada, Polonia si Ucraina dupa cerintele si sub stricta supraveghere a specialistilor romani. Motofierastraiele Micul Padurar respecta toate normele de securitate si de calitate in vigoare.


Micul Padurar Romania este specializat mai ales pe proiectarea , constructia si asamblarea de drujbe si motofierastraie pe benzina, astfel chiar daca aceste unelte sunt incadrate in categoria low cost ( ieftine ) au devenit in scurt timp recunoscute pe plan national si international pentru calitatea construtiei , puterea motorului si durabilitatea in timp. Cele mai recunoscute modele de drujbe sunt : Micul Padurar 5200 – 5300 – 5600 – 5900.


Datorita calitatii si preturilor corecte, gama de scule si unelte Micul Padurar s-a facut remarcata foarte repede pe plan national, ajungand sa cuprinda in acest moment peste 1000 de produse, fiind in continua crestere.


Pe site-ul Piesesiunelte.ro veti gasi toata gama de produse drujbe si motofierastraie pe benzina Micul Padurar la pret de producator. In cazul in care nu gasiti un produs, este suficient sa ne trimiteti un mesaj, iar noi il vom aduce pentru dumneavoastra.


Multumim si Spor la treaba !


mai mult
Pagina 1 - 14 of 14 produse