Filtreaza produsele

Masina tuns oi - capre - caini 

    Masini tuns oi – capre – caini

Tunderea blanii animalelor este o sarcina peste care nici un cioban sau ingrijitor de animale nu poate trece cu vederea, fiind una dintre activitatile obligatorii de primavara. Oile, dar si caprele au nevoie de o tundere periodica pentru a face fata temperaturilor ridicate din timpul verii. In plus, atunci cand...

    Masini tuns oi – capre – caini

Tunderea blanii animalelor este o sarcina peste care nici un cioban sau ingrijitor de animale nu poate trece cu vederea, fiind una dintre activitatile obligatorii de primavara. Oile, dar si caprele au nevoie de o tundere periodica pentru a face fata temperaturilor ridicate din timpul verii. In plus, atunci cand pornesc la pascut, de blana lor se pot agata resturi vegetale, scaieți sau ghimpi ce raman prinsi in firele de par si pot cauza ranirea animalului, dar si un disconfort sporit. Mai mult decat atat, lana oilor este valorificata ulterior, in functie de calitatea ei obtinandu-se venituri consistente pentru stana sau pentru ferma respectiva.

Tocmai pentru a asigura o calitate superioara lanii, dar si pentru a oferi animalelor un confort termic si nu numai, va oferim mai multe tipuri de masini de tuns animale. In aceasta categorie veti descoperi asadar toate produsele de care aveti nevoie:

-        Foarfece manuale pentru tuns. Acestea sunt special concepute pentru a asigura o taiare rapida si sigura a lanii sau a firelor de par de la nivelul pielii animalelor, diminuand la maxim posibilitatea ranirii accidentale. Pentru o manevrabilitate optima aceste foarfeci de tuns oi au manerele cu o forma atipica, ergonomica.

-        Masini profesionale de tuns oi sau capre. Aceste masini au lama de taiere cu o forma speciala, astfel ca poate taia cu delicatete dar cu forta in acelasi timp firele groase de par ale animalelor. Aceste masini pot fi folosite pentru a tunde mai multe specii de animale, fiind multifunctionale: masina de tuns oi, masina de tuns capre, masina de tuns caini ciobanesti sau latosi.

-        Seturi de cutite de tuns. Pentru fermele mari sau stanele cu sute de exemplare aceste masini au nevoie de accesorii de schimb. Iata de ce va oferim si seturi de cutite pentru mașinile de tuns oi sau capre. Aceste seturi contin cele doua cutite de taiere, gata pentru a fi montate pe masina. 

Oile, caprele, dar si cainii, fie ei ciobanesti sau latosi, au nevoie de tunderea periodica, insa acest proces poate fi destul de stresant pentru ele. De aceea aici, la piesesiunelte.ro va oferim scule profesionale de tuns animale, aparate si accesorii care sa faca din aceasta sarcina stresanta una cat mai placuta atat pentru animal cat si pentru cel ce tunde. Cu cat procesul este mai scurt si mai lin, cu atat nivelul de disconfort resimtit este mai mic, iar trecerea se face mai usor. 

Vezi descrierea completa


Toate produsele din categoria Masina tuns oi - capre - caini 

Pagina 1 - 11 of 11 produse