Hidrofoare 

Hidrofoare

Racordarea la sistemul central de alimentare cu apa rece a unei cladiri presupune livrarea apei cu o anumita presiune, aceasta fiind necesara atat pentru utilizarea curenta, dar in special pentru ca alte aparate electrocasnice, spre exemplu, sa poată funcționa. Un hidrofor este o instalatie ce se utilizeaza pentru a ridica presiunea a...

Hidrofoare

Racordarea la sistemul central de alimentare cu apa rece a unei cladiri presupune livrarea apei cu o anumita presiune, aceasta fiind necesara atat pentru utilizarea curenta, dar in special pentru ca alte aparate electrocasnice, spre exemplu, sa poată funcționa. Un hidrofor este o instalatie ce se utilizeaza pentru a ridica presiunea apei reci la un nivel optim si constant, atunci cand reteaua de distribuție nu asigura acest lucru in parametri prestabiliti. Hidrofoarele asigura asadar presiunea necesara la robinet, astfel ca masina de spalat rufe, masina de spalat vase sau centrala (ca sa ne limitam doar la cele mai des întâlnite) sa poată funcționa optim. Tot datorita lui se evita si oscilatiile ce pot cauza defectiuni ale aparatelor alimentate cu apa.

Hidrofoarele pot fi utilizate si pentru a se pompa apa din fantani, puturi sau rezervoare aflate la adancime. Astfel, ele pot asigura o presiune constanta la robinet, chiar daca acesta nu este legat la reteaua comuna de distributie a apei.

In aceasta categorie am reunit atat hidrofoare cat si acele accesorii pentru hidrofoare pe care fiecare utilizator le alege in funcție de nevoile sale punctuale.

Astfel, puteti alege dintr-o gama variata de hidrofoare complete pentru apa. Acestea sunt prevazute cu pompa autoamorsanta, cu un vas de expansiune de diferite capacitati, racorduri si manometru.

Un vas de expansiune pentru hidrofor este cel care asigura atat o economie la energie electrică, evitand pornirea hidroforului la fiecare deschidere a robinetului de apa, dar este si un tampon pentru oscilațiile de presiune din retea, spre exemplu. Va punem la dispozitie vase de expansiune de 24 de litri, vas de expansiune hidrofor 50l sau mai mari.

Pentru ca tehnologia a evoluat, acum aceste vase de expansiune pot fi inlocuite, in anumite condiții, de un presscontrol. Presscontrolul este un sistem ce ofera protectie si control optim al pompelor de uz casnic, putand detecta in acelasi tip atat debitul cat si presiunea apei, gestionand funcționarea pompei.

Daca doriti sa implementati pentru prima data un astfel de sistem cu hidrofor, va punem la dispozitie pachete cu hidrofor si pompa, special gandite pentru a se obtine cele mai bune rezultate. Un astfel de kit hidrofor pompa submersibila multietajata si presscontrol reprezinta asadar optiunea rapida si sigura pentru orice utilizator.

Hidrofoarele si accesoriile acestora pot  fi utilizate pentru alimentarea cu apa rece potabila a locuintelor, cladirilor de birouri, spatiilor comerciale sau de productie, dar si pentru irigat in camp sau in gradina. De asemenea, ele pot avea si intrebuintari in sfera industriala.

Vezi descrierea completa


Toate produsele din categoria Hidrofoare 

Pagina 1 - 40 of 40 produse