Filtreaza produsele

Granulatoare - Masini Peleti 

Alege subcategoria dorita

Granulatoare si Masini peleti

Granulator cereale – Masina de granulat furaje

Granulatorul este  poate fi pus în funcțiune de un motor electric sau benzina. Echipamentul de lucru este format din matrice și role. Odata puse in funcțiune rolele granulatorului vor presa materia prima pentru granulare în gaurile matricei, iar prin forta de frecare, în timpul procesului de granulare se va inregistra o temperatura între 60-70 grade Celsius. Astfel, cerealele și furajele sunt procesate si transformate în granule ce pot fi folosite la hranirea iepurilor, pasarilor, ovinelor, bovinelor, porcinelor, peștilor etc.

Cerealele macinate ( uruiala ) sunt transformate in granule la temeperaturi reduse in procesul de macinare, in acest fel se pastreaza calitatea nutritiva a cerealelor.

Masina de facut peleti rumegus ( biomasa )

Masina de facut peleti peletat rumegus transforma resturile din gradina, rumegusul sau paiele in pelleti ce vor fi apoi utilizati in centrale speciale pentru incalzire. Pelletii sunt asadar un combustibil solid utilizat deja la scara larga pentru a incalzi locuinte sau spatii comerciale sau industrial.

La eurounelte.ro gasesti masini de granulat / granulatoare de furaje si cereale si masini de facut peleti din rumegus de calitate superioara, atent selectionate la pret de producator.

Multumim si spor la treaba !Vezi modele


per pagina

Toate produsele din categoria Granulatoare - Masini Peleti 

Pagina 1 - 48 of 53 produse