Filtreaza produsele

  Producător

  Deplumatoare pasari - Jumulitoare pene 

      Deplumatoare pasari – jumulitoare pene

  In aceasta categorie se regasesc o serie de echipamente destinate cu precădere fermelor avicole, microfermelor de creste a pasarilor ce dispun de abator propriu, abatoarelor de pasari sau fabricilor de procesare a carnii de pasare. Si gospodarii pot gasi aici aparate pe care le pot folosi in propria ogr...

      Deplumatoare pasari – jumulitoare pene

  In aceasta categorie se regasesc o serie de echipamente destinate cu precădere fermelor avicole, microfermelor de creste a pasarilor ce dispun de abator propriu, abatoarelor de pasari sau fabricilor de procesare a carnii de pasare. Si gospodarii pot gasi aici aparate pe care le pot folosi in propria ograda.

  Deplumatoarele de pasari sunt acele dispozitive concepute pentru a jumuli pasarile de pene si puf dupa ce acestea au fost taiate. Aceasta sarcina este una destul de obositoare pentru om, fiind foarte migaloasa si necesitand multa atentie si rabdare. Cu ajutorul acestor jumulitoare de pasari partea neplacuta este inlocuita de 30 de secunde de asteptare, timp necesar aparatului pentru a indeparta toate penele de pe o pasare.

  Aceste aparate sunt reprezentate de un tambur din otel inoxidabil, care are pe peretii interiori mai multe randuri de degete din material cauciucat. Acestea sunt cele care acționează asupra penelor si le separa de piele. Toate aparatele permit introducerea mai multor pasari in același timp in cuva, cu singura conditie ca acestea sa aiba ghearele taiate pentru a nu se zgaria intre ele in timpul procesului.

  In partea de jos aparatul este prevazut cu un jgheab de evacuare, ce permite indepartarea lejera a penelor si a apei rezultate. Dupa utilizare, jumulitorul se curata cu apa din abudenta.

  Exista pe piata mai multe tipuri de deplumatoare de pasari, de dimensiuni variate. Astfel, puteti alege intre deplumatoare sau jumulitoare mai mici, destinate pasarilor cu gabarit mai mic precum prepelite, porumbei sau pui de gaina, si jumulitoare pentru pasari mari, ce pot jumuli corect gaini, fazani, rate, gaste, curcani, etc.

  Datorita structurii lor interne, aceste deplumatoare pot fi utilizate si pentru a decoji sau a curata de coaja diferite legume, precum cartofi sau morcovi.

  Jumulitoarele profesionale de pene au un grad ridicat de eficiență, reusind sa indeparteze peste 96% din pene si puf, in funcție de specie si de marime (este binecunoscut faptul ca ratele au un puf foarte fin)

  La piesesiunelte.ro puteti gasi asadar aparate de jumulit profesionale, deplumatoare de pasari cu un raport calitate pret excelent, care vor contribui la eficientizarea procesului de taiere si curatare a pasarilor in abatoare si ferme avicole. 

  Descoperti mai jos oferta noastra de deplumatoare si jumulitoare de pasari si alegeti cel mai bun aparat pentru afacerea sau chiar gospodaria dvs.

  Vezi descrierea completa


  Toate produsele din categoria Deplumatoare pasari - Jumulitoare pene 

  Pagina 1 - 3 of 3 produse