Filtreaza produsele

  Cantare comerciale 

      Cantare comerciale

  Cantarele electronice sunt instrumente de cantarit moderne, ce permit atat o masurare precisa a greutatii, dar si o calculare automata a pretului pentru cantitatea respectiva. Pentru ca diferitele tipuri de produse necesita tipuri diferite de cantare comerciale, am reunit in aceasta categorie produse de dimensiuni si funcț...

      Cantare comerciale

  Cantarele electronice sunt instrumente de cantarit moderne, ce permit atat o masurare precisa a greutatii, dar si o calculare automata a pretului pentru cantitatea respectiva. Pentru ca diferitele tipuri de produse necesita tipuri diferite de cantare comerciale, am reunit in aceasta categorie produse de dimensiuni si funcționalități variate, pentru a veni in întâmpinarea nevoilor dvs. punctuale.

  O prima distinctie se poate face in funcție de forma si marimea cantarului:

  -        Cantar electronic de tejghea. Acest tip de cantar comercial este de dimensiuni mici, putand fi amplasat pe o tejghea, pe masa sau pe orice tip de suprafata plana. El permite cantarirea unei cantitati mai mici de produse, de pana la 40 sau 50 de kg de regula. Aceste cantare au afisaj electronic si sistem de calcul automat al pretului pe unitate.

  -        Cantar electronic cu platforma si brat. Aceste cantare comerciale sunt de dimensiuni mult mai mari, avand, asa cum sugereaza si denumirea, o platforma pe care se aseaza produsele pentru a fi cantarite. Afisajul este situat in partea de sus, in capatul unui brat care asigura vizibilitate mai buna. Platformele sunt metalice si pot sustine greutati variate, modelele mai mici pornind de la 300 de kg si putand ajunge – in cazul unor cantare electronice mari – pana la 1000 de kg.

  -        Cantar electronic cu platforma si Wi-Fi. Tehnologia de ultima generatie a patruns si in acest domeniu, astfel ca si cantarele comerciale au evoluat si s-au simplificat. Acum ele pot comunica datele privind greutatea produselor cantarite prin intermediul unui sistem Wi-Fi conectat la internet. Cantarirea se face in mod obisnuit, insa datele pot fi afisate mult mai simplu, departe de locul cantaririi efective. Acest tip de cantar este recomandat in situatiile in care se cantaresc produse delicate sau sensibile.

  Atunci cand alegeti un cantar comercial trebuie asadar sa tienti cont de cateva criterii de baza:

  -        Marimea  cantarului si locul unde va fi amplasat

  -        Utilitatea – ce anume se va cântări cu el, cu ce cantitati se va opera, ce fel de produse vor fi (ambalate sau vrac, solide sau lichide, etc.)

  -        Mobilitatea cantarului – daca acesta va fi mutat des, va fi transportat in alte locatii, va fi depozitat in anumite perioade, etc. In funcție de aceste detalii puteti alege modelele cu de cantare cu roti sau modele de cantare cu brat rabatabil.

  Cantariti bine toate optiunile si alegeti cel mai bun cantar electronic de pe eurounelte.ro, magazinul online cu produse de calitate la preturi avantajoase. 

  Vezi descrierea completa


  Toate produsele din categoria Cantare comerciale 

  Pagina 1 - 7 of 7 produse