Altoirea pomilor reprezinta una dintre cele mai importante activitati realizate intr-o livada, fiind un procedeu prin care se imbina (in mod artificial) doua specii diferite de plante, cu scopul ca planta de rang inferior sa preia calitatile celei de rang superior.
Indiferent de dimensiunea gradinii tale, fie mai mica sau mai mare, este important sa pui la punct un sistem de irigare. O recolta bogata si sanatoasa ofera satisfactii, iar udarea plantelor asigura buna evolutie.
Gazonul ofera o cantitate extraordinara de oxigen, capteaza praful si reziduurile eliberate in atmosfera, ofera un spatiu ideal pentru petrecerea timpului in curte (activitati sportive sau de relaxare) si este o adevarata bucurie pentru intreaga familie. Daca iti faci griji in privinta intretinerii gazonului, trebuie sa stii ca nu efortul peste masura sau orele indelungi petrecute deasupra lui...
Pregatirea, dar si experienta de lucru sunt necesare in sudura. Pentru folosirea corecta si sigura a unui aparat de sudura, trebuie sa inveti cum functioneaza, precum si sa cunosti regulile si etapele acestui proces. In continuare, vom vorbi despre aparatul de sudura si despre cum se sudeaza.