Filtreaza produsele

  Aparate de tras tabla tinichigerie auto 

  Aparate de tras tabla – Tinichigerie auto

  Aparatele pentru tras tabla sunt aparate de sudura destinate in special atelierelor de tinichigerie auto. Ele sunt specializate pe modelarea si prelucrarea tablei utilizate la caroseriile autoturismelor, având astfel atât forța cat si mecanismele necesare ancorării, tragerii si îndreptării diferitelor pa...

  Aparate de tras tabla – Tinichigerie auto

  Aparatele pentru tras tabla sunt aparate de sudura destinate in special atelierelor de tinichigerie auto. Ele sunt specializate pe modelarea si prelucrarea tablei utilizate la caroseriile autoturismelor, având astfel atât forța cat si mecanismele necesare ancorării, tragerii si îndreptării diferitelor parți ale caroseriei: usi, aripi, capota, plafon, etc.

  Deoarece sunt utilizate in special in service-urile auto, aceste aparate de sudura in puncte sunt de dimensiuni mai mici, compacte si ușoare, permițând astfel o mai mare manevrabilitate si o mai buna libertate de mișcare.

  Un alt atu al acestor echipamente destinate atelierelor auto este reprezentat de sistemul automatizat integrat in majoritatea aparatelor. Datorita automatizării, utilizatorul sau tehnicianul nu trebuie sa faca foarte multe setari, acestea fiind reglate in mod automat atunci cand aparatul detecteaza tipul de metal sau de tabla intalnit. Mecanicul trebuie prin urmare doar sa aleaga tipul de instrument sau accesoriu pe care il va utiliza, si apoi sa selecteze puterea (acolo unde selectia nu se face in mod autonom).

  Cei mai multi producatori de astfel de aparate de sudura in puncte livrează echipamentele cu un kit de utilizare inclus. Acesta contine, de regula, urmatoarele componente:

  -        Cleste masa

  -        Pistolet studer multifucntional

  -        Ciocan inertial

  -        Saibe triunghiulare de tras tabla

  -        Nituri de sudura

  -        Saibe pentru sudura

  -        Cutie pentru accesorii

  Modele de aparate de tras tabla mai avansate, de ultima generatie, sunt complet digitalizate si automatizate si sunt livrate si cu un numar mai mare de accesorii: tije pentru șaibe, cărbune, diferite tipuri de electrozi, etc., dar si cărucioare pentru transport.

  Aceste aparate se pot utiliza la scara larga, fiind usor de transportat si de manevrat. In funcție de mărimea si de tipul lor, ele pot fi folosite in tinichigerie auto pentru a trage tabla, pentru a indrepta aripi, fete de usi sau alte componente metalice.

  Aparatele din aceasta categorie pot fi folosite si pentru a suda rapid diferite tipuri de table. Trebuie menționat faptul ca acest tip de aparat poate suda si table cu grosimi diferite, atat timp cat reglarea si alegerea uneltei se face corespunzător.

  Avantaje aparat tinichigerie auto – indreptat tabla

  Aceste aparate prezinta protecție termica cu termostat, astfel ca aparatul se oprește in mod automat in cazul unei supraîncălziri. Echipamentele sunt prevăzute cu panouri de comanda usor de citit si utilizat, iar afisajul este foarte simplu. Modelele de generație noua  sunt complet automatizate, astfel ca isi regleaza independent temperatura, presiunea, durata operatiunilor, fara a necesita implicarea unui tehnician. 

  Vezi descrierea completa


  Toate produsele din categoria Aparate de tras tabla tinichigerie auto 

  Pagina 1 - 13 of 13 produse