Filtreaza produsele

  Producător

  Aparate de sudura transformator redresor 

      Aparate de sudura transformator redresor

  Pentru a suda doua materiale (de obicei metalice sau termoplastice) este necesar un aparat de sudura fiabil, care sa ofere conditiile optime pentru a indeplini cu brio si la cele mai inalte standarde de calitate operațiunea respectiva.

  Aparatele de sudura tip redresor sudează folosind o paletă foarte...

      Aparate de sudura transformator redresor

  Pentru a suda doua materiale (de obicei metalice sau termoplastice) este necesar un aparat de sudura fiabil, care sa ofere conditiile optime pentru a indeplini cu brio si la cele mai inalte standarde de calitate operațiunea respectiva.

  Aparatele de sudura tip redresor sudează folosind o paletă foarte larga de electrozi:  electrozi bazici, electrozi rutilici, electrozi inox si electrozi fonta.

  Aceste echipamente sunt in general de dimensiuni mai mari, au o greutate mai mare, dar sunt mai ieftine ca pret si deci mai avantajoase.

  Un avantaj important al acestor aparate de sudura de tip redresor in fata celor de tip invertor este ca ele sunt mai putin sensibile la fluctuatiile de curent si astfel pot fi folosite in condiții mai dificile de lucru. Totodată, aceste transformatoare redresoare de sudura sunt prevăzute cu protecție termica pe baza de termostat, pentru a împiedica eventualele supraîncălziri sau încărcări ale echipamentului de sudura.

  O alta caracteristica importanta a acestor aparate de sudura transformator redresor este aceea ca la anumite modele exista posibilitatea de alimentare monofazata sau trifazata. Controlul asupra curentului de sudare este permanent, astfel ca sudura obtinuta este de calitate foarte buna. Posibilitatea reglării intensitatii curentului este cea care determină cât de tare va fi pătruns materialul de sudat.

  Aceste aparate de sudat se recomanda a se utiliza pentru sudarea in curent continuu sau alternativ cu electrozi inveliti.

  In ceea ce priveste domeniile de utilizare, un aparat de sudura transformator redresor are o larga aplicabilitate. Deoarece sunt puternice, aceste aparate de sudura pot folosi electrozi de grosimi foarte variate, care permit abordarea unor materiale de grosimi diferite. Astfel, el poate fi utilizat pentru reparatii diverse, pentru constructie metalica usoara sau pentru intretinere.

  Aceste aparate de sudura profesionale sunt ideale pentru a fi utilizate in ateliere diverse, tinichigerii auto, service-uri auto, ferme si întreprinderi.

  Aparatele din aceasta categorie folosesc procedeul de sudare electrica cu arc – SEI. Sudarea electrică cu arc definește toate procedeele de sudare electrică prin topire (temperatură ridicată, presiune redusă), la care cordonul sudat se formează prin solidificarea comună a materialelor de bază și a materialului de adaos.

  Pe langa aparatul de sudura transformator redresor pentru a lipi doua piese este nevoie de achiziționarea unui set de accesorii. Acest set trebuie sa contina urmatoarele elemente: cleste de masa, cablu de masa (de regula de 3 m) cleste portelectrod, cablu portelectrod (de regula de 4 m), masca de protectie de mana.

  Vezi descrierea completa


  Toate produsele din categoria Aparate de sudura transformator redresor 

  Pagina 1 - 1 of 1 produs