Filtreaza produsele

  Producător

  Aparate de sudura tip transformator 

  Aparate de sudura tip transformator

  Transformatoarele de sudura constituie o categorie importanta de surse ce realizeaza alimentarea arcului electric de curent alternativ. Aceste aparate de sudura sunt robuste si fiabile, fiind mai usoare decat modelele de aparate de sudura redresor transformator. Acest lucru le face mult mai manevrabile si mai ...

  Aparate de sudura tip transformator

  Transformatoarele de sudura constituie o categorie importanta de surse ce realizeaza alimentarea arcului electric de curent alternativ. Aceste aparate de sudura sunt robuste si fiabile, fiind mai usoare decat modelele de aparate de sudura redresor transformator. Acest lucru le face mult mai manevrabile si mai usor de utilizat in diverse locatii si conditii. Carcasa lor este metalica, durabila, rezistenta la lovituri, intemperii si socuri.

  Aparatele de sudura de tip transformator pot fi monofazate sau trifazate, in funcție de model si producator. Ele utilizează pentru sudura diferite tipuri de electrozi, incluzând aici electrozi fuzibili cu invelis rutilic, dar si electrozi bazici.

  Acest tip de aparat de sudura este ideal pentru utilizarea in activitati de intretinere, revizii, mici ateliere de reparatii,lucrari usoare de sudura s in curent alternativ. Aparatul poate fi utilizat si in scop personal, acasa, pentru a face mici lucrari de intetinere a utilajelor sau uenltelor de gradina, spre exemplu.

  Aparatele de sudura tip transformator sunt economice, avand la baza una din cele mai longevive tehnologii de fabricatie a aparatelor de sudura. Sunt fiabile si nu necesita operatii complicate de intretinere, simpla verificare a fiselor si clestilor de conectare precum si suflarea periodica cu aer comprimat fiind suficiente.

  Temperatura interna a acestor transformatoare de sudura este monitorizata in permanenta, iar in cazul in care depaseste limita maxima admisa, functionarea aparatului de sudura este suspendata pana cand aceasta coboara la valori normale de functionare.

  Aceste aparate functioneaza cu procedeul de sudura MMA (Manual Metal Arc). Sudura MMA este o sudura cu arc electric, cu electrod invelit, si reprezinta procedeul manual ce consta in transferarea si depunerea materialului pentru sudura, reprezentat de miezul electrodului, la piesele ce urmeaza a fi sudate, prin intermediul arcului electric. Sudura MMA presupune utilizarea pe langa electrozi si a unor materiale de control nedistructiv gen lichide penetrante sau similar. Curentul de sudura este reglat continuu cu sunt magnetic, lucru ce permite o atenta monitorizare si un control strict a gradului de patrundere a metalului.

  In funcție de model si producator, aceste transformatoare de sudura pot fi insotite de accesoriile necesare sudarii sau acestea trebuie achiziționate separat. Kit-ul de sudura necesar acestor aparate de tip transformator cuprinde: cleste port electrod cu un cablu aferent, de lungime variabila, cleste de masa cu un cablu aferent, perie de sarma si ciocanel pentru zgura. Pentru ca arcul de sudura este destul de luminos este necesara utilizarea unei masti de protectie pentru fata si ochi. 

  Vezi descrierea completa


  Toate produsele din categoria Aparate de sudura tip transformator 

  Pagina 1 - 14 of 14 produse