Accesorii Sudura 

Accesorii sudura

In aceasta categorie – Accesorii sudura – se regasesc o serie de accesorii de sudura, articole ce pot fi utilizate pentru a pregati materialele ce urmeaza a fi lipite prin procedeul de sudura, dar si masti sau chiar electrozi.

Mastile de protectie pentru sudura - palmari reprezinta unul dintre accesoriile ce nu trebuie sa lipsea...

Accesorii sudura

In aceasta categorie – Accesorii sudura – se regasesc o serie de accesorii de sudura, articole ce pot fi utilizate pentru a pregati materialele ce urmeaza a fi lipite prin procedeul de sudura, dar si masti sau chiar electrozi.

Mastile de protectie pentru sudura - palmari reprezinta unul dintre accesoriile ce nu trebuie sa lipseasca din dotarea niciunei persoane ce manuieste un astfel de aparat de sudura. Aceste masti protejeaza ochiul atat de lumina stralucitoare produsa de arcul de sudura, cat si de razele ultraviolete emise in timpul anumitor tipuri de operatiuni. Fata este si ea protejata de scantei si de temperatura crescuta degajata in timpul sudurii.

Vechile masti de protectie cu geam fumuriu sunt inlocuite acum de masti de sudura performante, care vin in sprijinul utilizatorului pentru a-i usura munca si a-i da o mai mare libertate de miscare. Astfel, mastile disponibile in aceasta categorie destinata accesoriilor de sudura se fixeaza pe cap si nu mai este necesara scoaterea si punerea ei dupa fiecare operațiune, caci vizorul isi  modifica in mod automat culoarea in funcție de situație. Altfel spus, mastile de acest tip sunt automate, geamul vizorului închizându-si culoarea sau devenind perfect transparent in funcție de lumina la care este expus. Aceasta trecere este independenta de alta acțiune si viteza cu care se întâmpla poate fi reglata dupa preferinte. Utilizatorul poate regla viteza de reacție a măștii, atât pentru fata de colorare, cat si pentru cea de deschidere.

Un alt produs disponibil in aceasta categorie a accesoriilor pentru aparatele de sudura este reprezentat de electrozi. Acestia pot fi comandați online in pachete, in functie de dimensiunile dorite si de specificatiile aparatului de sudat folosit. 

Un alt element ce vine in completarea aparaturii de sudura este si aparatul de curatat cordonul de sudura. Acest aparat accesoriu este livrat alaturi de o pasta speciala cu ajutorul căreia elimina urmele lăsate de arcul electric pe metal in urma aplicarii procedurii de sudura de tip TIG sau MIG la sudarea in inox. Cu alte cuvinte, aparatul curata urmele de fum si zgura, lasand inoxului culoarea sa naturală, strălucitoare.

Accesoriile pentru sudura sunt indispensabile acestui proces, iar de calitatea lor depinde si obținerea celor mai bune rezultate.

Descoperiti mai jos mai multe modele de masti pentru sudat, dar si ce alte tipuri de accesorii pentru sudura va punem la dispozitie si cumparati online la cele mai bune preturi.  

Vezi descrierea completa


Toate produsele din categoria Accesorii Sudura 

Pagina 1 - 33 of 33 produse