Filtreaza produsele

  Accesorii si Consumabile Motosape 

      Accesorii si consumabile motosape

  Ca orice alte echipamente si unelte mecanizate, si motosapele si motocultoarele au nevoie in timp de piese , accesorii si consumabile. Pentru ca pe piata exista foarte multe tipuri de astfel de masini agricole mici, si accesoriile sau materialele consumabile sunt foarte variate. Iata de ce, in urma experienț...

      Accesorii si consumabile motosape

  Ca orice alte echipamente si unelte mecanizate, si motosapele si motocultoarele au nevoie in timp de piese , accesorii si consumabile. Pentru ca pe piata exista foarte multe tipuri de astfel de masini agricole mici, si accesoriile sau materialele consumabile sunt foarte variate. Iata de ce, in urma experienței noastre in domeniu, am decis sa cream aceasta categorie destinată in exclusivitate accesoriilor si conumabilelor necesare utilajelor.

  Aici veti gasi asadar acele piese ce se uzeaza la o motosapa sau la un motocultor in mod normal in urma folosirii repetate. Printre aceste produse amintim:

  -        Camere pentru roti de motocultor. Rotile de motocultor sunt foarte solicitate, ele trebuind sa sustina atat greutatea destul de mare a masinii, cat si sa faca fata solului dur, acoperit cu ierburi sau bolovani. De aceea rotile utilizajului sunt de regula cu camera de aer. Va punem la dispozitie camere roti motocultoare de dimensiuni variate, potrivite pentru cat mai multe modele de motocultoare.

  -        Roti motosape si roti motocultor. Din cauziuc, acestea sunt roti complete, din cauciuc flexibil si cu o mare durata de viata. De regula acestea sunt prevazute cu rulment si valva auto. Modelele oferite de noi au o mare aplicabilitate, putand fi utilizate pentru motocultoare, motosape, roabe, tractoare si alte astfel de micro-utilaje agricole.   

  -        Cauciuc motosapa. Aceste cauciucuri sunt compatibile cu majoritatea tipurilor de roti existente pe dimensiunile respective. Spre exemplu, puteti gasi cauciuc motocultor 350 x 6, cauciuc motocultor 350 x 7, cauciuc motocultor 350 x 8, etc..

  -        Roti metalice. Va punem la dispozitie seturi de roti metalice pentru motocultoare. Acestea ao o configuratie aparte ce asigura o excelenta manevrabilitate in conditii dificile de teren. 

  -        Roti din spuma. Acest tip de roata din spuma este ultra-rezistenta, avand totodata o mare elasticitate. Rotile din spuma sunt compatibile cu o multitudine de utilaje agricole mici, pornind de la roabe si mergand pana la motocultoare.

  Va invitam sa descoperiti mai jos întreaga gama de accesorii pentru motosape si motoculatoare, alaturi de materialele consumabile necesare acestora. La piesesiunelte.ro veti gasi cele mai bune produse la cele mai bune preturi.  Asiguram livrarea in intreaga tara inc el mai scurt timp posibil, astfel ca va veti putea reapuca imediat de lucrat pamantul si de insamantat.

  Spor la treaba!

  Vezi descrierea completa


  Toate produsele din categoria Accesorii si Consumabile Motosape 

  Pagina 1 - 2 of 2 produse