Filtreaza produsele

  Accesorii pentru taierea lemnului 

      Accesorii pentru taierea lemnului

  Activitățile din curte sau din ferma nu se termina niciodata, indiferent de anotimp sau de vremea de afara. Fiind activitati atat de variate, este nevoie de scule si unelte perfect adecvate fiecarei sarcini in parte, pentru a usura efortul oamenilor, dar si pentru a castiga timp fara a face rabat la calitate...

      Accesorii pentru taierea lemnului

  Activitățile din curte sau din ferma nu se termina niciodata, indiferent de anotimp sau de vremea de afara. Fiind activitati atat de variate, este nevoie de scule si unelte perfect adecvate fiecarei sarcini in parte, pentru a usura efortul oamenilor, dar si pentru a castiga timp fara a face rabat la calitate.

  Taiarea lemnului este o sarcina constanta, iar accesoriile necesare acestei activitati trebuie sa fie de cea mai buna calitate pentru ca si rezultatele obținute sa fie pe masura. In aceasta categorie am inclus o paleta foarte larga de accesorii pentru taiat lemnul, atat unelte manuale cat si acele piese sau accesorii necesare si utilizate pentru drujbe, fie ele electrice sau pe benzina.

  Toporul este poate unealta pentru taiat lemnul cel mai des intalnita, fiind nelipsita din nicio gospodarie sau ferma. Topoarele pot avea greutati diferite, pot avea cozi de lungimi diferite si pot fi confecționate din aliaje diferite de metal, pentru a raspunde unor nevoi tot mai variate. Diversitatea de modele este benefica pentru ca fiecare persoana isi poate alege un topor pentru lemn adecvat fortei, staturii sale, dar si activitatii la care urmeaza sa foloseasa acel topor. Cu alte cuvinte, in cazul unui topor bun este important atat taisul si greutatea acestuia, cat si calitatea, lungimea si forma cozii. Ne mandrim cu producatori romanesti de topoare, cu traditie si respect.

  Tot pentru despicat lemn va oferim si burghie pentru crapat lemne. Acestea se pot atasa unei scule electrice si va acționa precum o pana de despicat.

  Accesoriile pentru drujbe sunt o alta componenta importanta, drujbele avand nevoie de o întreținere corecta pentru a functiona la parametrii optimi. Astfel, va punem la dipozitie atat lame pentru drujbe si lanturi pentru drujbe, cat si aparate de ascutit lanturile drujbelor si ale ferastraielor electrice.

  Aparatele pentru ascutit lanturi pot fi manuale sau electrice. Un aparat electric pentru ascutit lanturi este mai practic, insa necesita o oarecare indemanare in folosirea lui. Aparatul manual pentru lanturi este mai usor de folosit, fiind destinat utilizatorilor casnici, care nu necesita o manevrare frecventa a acestuia.

  La piesesiunelte.ro puteti gasi toate tipurile de accesorii pentru taiat lemne, de la topoare la burghie, lanturi pentru drujbe cu lamele aferente, dar si masini electrice, masini manuale si instrumente pentru ascutit dintii lanturilor. Brandurile regasite aici sunt de top: Oregon, Hecht, Ruris, O-MAC, Micul Fermier (cu traditie la noi in tara), Stern Austria sau Kratos.


   

  Vezi descrierea completa


  Toate produsele din categoria Accesorii pentru taierea lemnului 

  Pagina 1 - 20 of 20 produse